Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Δευτέρα 16 Ιουλίου 2012

Εντός της εβδομάδας οι νέοι Γενικοί Γραμματείς


- Να τελειώνουμε με τις όποιες αλλαγές στον τομέα, δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο...

Εβδομάδα αλλαγών ή διευθέτησης εκκρεμοτήτων, εξαρτάται πως το βλέπει κανείς, η τρέχουσα. Για τους Γενικούς Γραμματείς των υπουργείων, κατ’ αρχάς, οι οποίοι όπως λέγεται θα ανακοινωθούν όλοι μαζί, σε ενίαια ανακοίνωση, ενώ...



...καταλήγουν οι συζητήσεις και οι επιλογές και για τις διοικήσεις Οργανισμών, ΔΕΚΟ και άλλων φορέων.
Στον τομέα μας, περιμένουμε την αλλαγή στη θέση του Γενικού Γραμματέα Τουρισμού, με τον Τάσο Λιάσκο να εξακολουθεί να είναι το επικρατέστερο όνομα, μέχρι και την Παρασκευή (μετά δεν ρωτήσαμε ξανά). 
Στον ΕΟΤ, έχουμε ένα είδος “γρίφου”, καθώς με δεδομένο ότι από τη στιγμή που τέθηκε πιθανότητα αλλαγής στη Διοίκηση του Οργανισμού, τα δύο επικρατέστερα στελέχη δεν ήθελαν να αναλάβουν καθήκοντα και επιμένουν να... αντιστέκονται σε σχετικές προτάσεις, βολοδισκοπούνται διακριτικά κάποια άλλα πρόσωπα.
Το άλλο που μάθαμε είναι ότι στη Γενική Γραμματεία Πολιτιστικής και Τουριστικής Υποδομής, την οποία “διεκδικεί” και κατά τα φαινόμενα θα αποσπάσει, το υπουργείο Τουρισμού, είναι πολύ πιθανό ότι θα παραμείνει ο Γιάννης Πυργιώτης.
Τα υπόλοιπα, θα τα δούμε και θα τα πούμε στην πορεία...
  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου