Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Δευτέρα 30 Ιουλίου 2012

Αθήνα: "Χάνονται" 59 εβδομαδιαίες πτήσεις...


Ανησυχητική είναι εκ νέου, η επικαιροποιήση των σχεδίων και του προγραμματισμού των δρομολογίων των διεθνών αερομεταφορέων για το αεροδρόμιο της Αθήνας και για το επόμενο χρονικό διάστημα. Σύμφωνα με τη σχετική αναλυτική ενημέρωση...


...από το airlineroute, στην αναμετάδοση του οποίου μας πρόλαβε το φίλιο newstravelling, οι περικοπές και ο επανασχεδιασμός των πτήσεων για την Αθήνα από οκτώ εταιρείες συνεπάγονται συνολικά απώλεια 59 εβδομαδιαίων πτήσεων!
Το θέμα είναι πολυσυζητημένο και έχει τεθεί επισταμένως και επανειλημμένως σε όλες τις κυβερνήσεις και σε όλες τις πολιτικές ηγεσίες των τελευταίων ετών.
Και ακόμα, παραμένουμε να κοιτάμε τις αεροπορικές εταιρείες..., τη μία μετά την άλλη να (προς)περνούν και να περιορίζουν τη δραστηριότητά τους.
Εν αναμονή μίας ελπιδοφόρου παρέμβασης τύπου «γόρδιου δεσμού» από τη νέα μας κυβέρνηση και συνέπεια, συντόμως, ως προς τις εξαγγελίες και τις επισημάνσεις για το θέμα του «ακριβού» ΔΑΑ – ζήτημα αιχμής σε μία γενικότερη νέα εθνική στρατηγική  αερομεταφορών – μετράμε και προσθαφαιρούμε πτήσεις.
Η δική μας παλαιότερη αναφορά στις αρχές του χρόνου, εδώ .






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου