Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Παρασκευή 27 Ιουνίου 2014

"Προσοχή με την airfasttickets" συνιστά ο Associaton of ATOL Companies



Έχουμε άλλη μία εξέλιξη στο σίριαλ που μας προέκυψε προσφάτως, μεταξύ airfasttickets και IATA. Ο Σύνδεσμος των επιχειρήσεων που λειτουργούν με το καθεστώς εγγυήσεων ATOL, ενημέρωσε τα μέλη του για την...



...υπόθεση, με μία ειοποιηση που τιτλοφορει «AirFastTickets – be aware!», με την οποία ουσιαστικά τα συμβουλεύει, εμμέσως πλην σαφώς, να εξετάσουν πιο προσεκτικά το να πωλήσουν εισιτήρια στην εταιρεία, επισημαίνοντας ότι η ATOL άδειά της airfasttickets καλύπτει μόνον 900 εισιτήρια κοινού και επομένως όλα τα υπόλοιπα θα τελούν υπό την κάλυψη των δικών τους αδειών, που σημαίνει ότι αν αποφασίσουν τελικά να πουλήσουν εισιτήρια στην εταιρεία, αναλαμβάνουν πλήρως και το σχετικό ρίσκο.
Στην ενημέρωσή του - την οποία πάλι αποκαλύπτει το travel weekly, που έχει πάρει πολύ "ζεστά" το θέμα -  ο Association of ATOL Companies (AAC), αναφέρει ότι υπήρξαν μέλη του που του ζήτησαν υποστήριξη ως προς τον χειρισμό της περίπτωσης της airfasttickets ενώ υποστηρίζει ότι είναι ενήμερος για «πολυάριθμα» παράπονα πελατών για ακυρώσεις εισιτηρίων εντός 24ωρών από την αγορά τους, χωρίς να καταβληθούν επιστροφές.
Το μόνο κοινό σημείο των ανακοινώσεων ή δηλώσεων του IATA και της airfasttickets,  παραμένει το ότι βρίσκονται σε διαβουλεύσεις για την επίλυση του ζητήματος που έχει προκύψει και που είναι σαφές, πλέον και από την εικόνα που έχουμε και εμείς ότι αφορά το ύψος του ποσού της εγγύησης που οφείλει να διατηρεί η airfasttickets έναντι του IATA και τον τρόπο πληρωμής των εκάστοτε οφειλών.
Από την πλευρά της η airfasttickets αναφέρει ότι συνεχίζει κανονικά τη λειτουργία της και τις πωλήσεις της, αλλά αυτό που επίσης είναι σαφές, είναι ότι η προμήθεια των εισιτηρίων που πωλούνται σε Μ. Βρετανία, Γερμανία και Ελλάδα γίνονται μέσω άλλων εταιρειών ή παρόχων, που έχουν εξουσιοδότηση IATA (και επιπρόσθετα ATOL, για την αγορά της Μ. Βρετανίας).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου