Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Πέμπτη 19 Ιουνίου 2014

Cyprus Airways: Αποχωρεί από το Heathrow και μετακομίζει στο Stansted(;)



 -Πωλήθηκαν τα τελευταία slots, στην American

Φαίνεται ότι είναι οριστικό πλέον, η Cyprus Airways εγκαταλείπει το Heathrow και θα μετακομίσει στο Stansted, από το Φθινόπωρο. Σύμφωνα με δημοσιεύματα και πληροφορίες στον κυπριακό αλλά και στον βρετανικό τύπο, η εταιρεία οριστικοποίησε χθες την πώληση των τελευταίων slots της στο...



...Heathrow, έναντι φερόμενου τιμήματος 22 εκατ. Ευρώ, στην American Airlines.
Τα slots εξπυρετούσαν την πτήση Λονδίνο-Λάρνακα και σύμφωνα με πληροφορίες πάντα, η τελευταία πτήση θα γίνει στις 13 Σεπτεμβρίου.
Κατά τις ίδιες πληροφορίες, οι επιβάτες που είχαν κάνει κράτηση για πτήσεις από το Heathrow, μετά τις 13 Σεπτεμβρίου, ενημερώθηκαν με email ότι θα πρέπει να μεταβούν στο Stansted για τις πτήσεις τους και μάλιστα θα υπάρχει και δωρεάν υπηρεσία μεταφοράς με λεωφορείο.
Εκπρόσωπος του Heathrow επιβεβαίωσε την αποχώρηση της Cyprus αλλά ο αντίστοιχος εκπρόσωπος του Stansted δήλωσε άγνοια για τη σχετική «μετακόμιση»...
Θυμίζουμε ότι η Cyprus είχε αρχίσει να πωλεί τα slots της πρίν από τρία χρόνια, στο πλαίσιο αναδιοργάνωσης και αναδιάρθρωσης της εταιρείας με στόχο την εξασφάλιση της βιωσιμότητάς της.    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου