Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Τετάρτη 4 Ιουνίου 2014

Η εξαγορά... του μήνα από την Minoan Group

Με την εξαγορά μίας ακόμα ταξιδιωτικής εταιρείας, συνεχίζει ο όμιλος εταιρειών Minoan Group Plc το “κτίσιμο” του δικτύου τουριστικών γραφείων του, μέσω της θυγατρικής του Stewart Travel, στη Μ. Βρετανία. Αυτήν τη φορά εξαγοράστηκε η εταιρεία…


…Martin Singer Travel, μια επιτυχημένη κερδοφόρος επιχειίρηση που δραστηριοποιείται στο Αμπερντήν. Το Αμπερντήν είναι η πιο αναπτυσσόμενη πόλη στο χώρο των επαγγελματικών ταξιδιών της Μεγάλης Βρετανίας . Η Stewart Travel έχει ήδη ξεκινήσει τη
διαφημιστική της καμπάνια στην ευρύτερη περιοχή. Με την συγκεκριμένη εξαγορά ο όμιλος πλέον διαθέτει παρουσία στις μεγαλύτερες πόλεις της Σκωτίας. 
H Martin Singer Travel είχε κύκλο εργασιών 2,7 εκ ευρώ για τη χρήση που έληξε στις 31.10.2013 με προ φόρων κέρδη περίπου 160.000 Ευρώ.
Η εξαγορά της Martin Singer Travel με βασικό τίμημα 300.000 Ευρώ χρηματοδοτήθηκε με ίδια κεφάλαια του Ομίλου ενώ το τελικό τίμημα θα εξαρτηθεί από την κερδοφορία της επιχείρησης κατά το πρώτο έτος μετά την εξαγορά με ανώτατο τίμημα το ποσό των 600.000 Ευρώ.  
Η τελευταία αυτή εξαγορά αποτελεί μια επιτυχημένη συνέχεια εξαγορών του ομίλου Minoan Group στο χώρο των ταξιδιωτικών γραφείων. Η Martin Singer Travel θα ενταχθεί στο δίκτυο της Stewart Travel διαθέτοντας όλες τις υπηρεσίες και τα προϊόντα του δικτύου.
Έως τώρα ο Όμιλος έχει εξαγοράσει 8 ταξιδιωτικές εταιρείες που έχουν ενοποιηθεί σε μια επιχείρηση υπό το σήμα της Stewart Travel με κύκλο εργασιών περίπου 61.500.000 Ευρώ για το έτος 2013 .
Ο Duncan Wilson, Διευθύνων Σύμβουλος της Minoan Group εξέφρασε την ικανοποίησή του

που ο Όμιλος αποκτά παρουσία στο Αμπερντήν ενώ ο Christopher Egleton, Πρόεδρος της Minoan Group δήλωσε ότι “η εξαγορά της Martin Singer Travel ενισχύει τη δυναμική του ταξιδιωτικού τομέα του Ομίλου” ενώ επισήμανε ότι οι έως τώρα εξελίξεις δείχνουν ότι θα ολοκληρωθεί επιτυχώς η πρώτη και ιδιαίτερα σημαντική φάση της επένδυσής ΙΤΑΝΟΣ ΓΑΙΑ στην Σητεία Κρήτης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου