Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Τρίτη 17 Ιουνίου 2014

Στην Goldair Handling, Singapore Airlines και Gulf Air

- Στο 80% το μερίδιο αγοράς της εταιρείας στον ΔΑΑ
- Νέα συμφωνία στην Αιθιοπία

Με μεγάλη ικανοποίηση τις είδαμε - τη Singapore Airlines και τη Gulf Air - να επιστρέφουν στο «Ελ. Βενιζέλος» και στον προορισμό της Αθήνας, τώρα μάθαμε και ποιά εταιρεία θα εξυπηρετεί τις πτήσεις τους στον ΔΑΑ. Οι υπηρεσίες εδάφους ανατέθηκαν...


...στην Goldair Handling, η οποία εκτός από τη μεγάλη επιτυχία της και την επιβεβαίωση του επιπέδου των υπηρεσιών της, με τις συμφωνίες αυτές η αυξάνει το μερίδιο αγοράς της σε 80% στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών!
Η Singapore Airlines, με έδρα της το αεροδρόμιο Changi της Σιγκαπούρης κ αποτελώντας τον πρώτο πελάτη του μεγαλύτερου επιβατηγού αεροσκάφους στον κόσμο, Airbus 380, επανέφερε τις απευθείας πτήσεις της προς Αθήνα και από τις 9 Ιουνίου έως τις 9 Οκτωβρίου θα πραγματοποιεί δυο φορές την εβδομάδα πτήσεις από Σιγκαπούρη προς Αθήνα και αντίστροφα. Οι πτήσεις θα πραγματοποιούνται κάθε Δευτέρα και Πέμπτη με αεροσκάφη τύπου Boeing 777-200ER.
Η Gulf Air, με βάση το διεθνές αεροδρόμιο του Μπαχρέιν ξεκίνησε τις απευθείας πτήσεις της προς Αθήνα στις 16 Ιουνίου. Συγκεκριμένα θα εκτελεί τέσσερις εβδομαδιαίες πτήσεις από Μπαχρέιν προς Αθήνα και αντίστροφα με αεροσκάφη τύπου Airbus 320.
Η Goldair Handling, όμως, επεκτείνει τις δραστηριότητες της και στην Αιθιοπία και συγκεκριμένα στο αεροδρόμιο της Addis Ababa, όπου υπέγραψε συμφωνία με την εταιρεία ICAS, μέλος ομίλου εταιρειών Σαουδαραβικών & Αιθιοπικών συμφερόντων.
Με την συμφωνία αυτή, η Goldair Handling αναλαμβάνει το management, την εκπαίδευση του προσωπικού, και μέχρις ότου αυτή ολοκληρωθεί, την επάνδρωση με προσωπικό από την Ελλάδα. Η διάρκεια της συμφωνίας είναι 6ετής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου