Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Παρασκευή 13 Ιουνίου 2014

Skygreece: Αντί Αμερική, "σκάει" με πτήσεις για... Αφρική

Ελπίζουμε να μην βρισκόμαστε ενώπιον ιστορίας τύπου “Hellenic”, γιατί με άλλα σχέδια και άλλες προσδοκίες, κυρίως μεταξύ των ομογενών σε ΗΠΑ και Καναδά, είχε εμφανιστεί στο προσκήνιο η Skygreece. Ενώ λοιπόν, την περιμέναμε υπερατλαντική, μας προκύπτει με πτήσεις σε Σομαλία και Ερυθραία. Σύμφωνα με όσα φάνηκαν στο…


…GDS και τα επισημαίνει το airlineroute, η εταιρεία ετοιμάζεται να ξεκινήσει πτήσεις σε λίγες μέρες, από και προς Αθήνα με συνδέσεις Στοκχόλμη, Ασμάρα (Ερυθραία), Μογκαντίσου (Σομαλία) και Λονδίνο (Gatwick), μία φορά την εβδομάδα, αν και η πτήση του Μογκαντίσου, θα γίνεται δύο φορές την εβδομάδα από τις 20 Ιουλίου.
Πρώτη πτήση δηλώνεται στις 19 Ιουνίου, Αθήνα-Στοκχόλμη και τις αμέσως επόμενες μέρες, θα ξεκινήσουν και άλλες συνδέσεις. Υπάρχουν και κάποιες πληροφορίες, σύμφωνα με τις οποίες, ουσιαστικά, οι πτήσεις θα είναι από Λονδίνο και Στοκχόλμη προς τους δύο αφρικανικούς προορισμούς, με ενδιάμεσο σταθμό την Αθήνα.
Τις πτήσεις θα εξυπηρετεί το γνωστό αεροσκάφος της εταιρείας, το 767-300ER (“Ταξιάρχης”) το οποίο είναι σταθμευμένο εδώ και λίγους μήνες στο “Ελ. Βενιζέλος” και είχε πραγματοποιήσει πρόσφατα και κάποιες πτήσεις, εκπαιδευτικού χαρακτήρα.
Θυμίζουμε ότι η εταιρεία έχει έδρα στην Αθήνα και είχε συσταθεί πριν από περίπου δύο χρόνια, με κύριο σημείο αναφοράς, επικοινωνιακά, την έναρξη απευθείας πτήσεων από Αθήνα προς Καναδά και ΗΠΑ.
Μέχρι και σήμερα, το site της εταιρείας, παραμένει ουσιαστικά ανενεργό.
Παρακολουθούμε και θα επανέλθουμε.

Για να δούμε τι (άλλο) θα δούμε…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου