Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Τρίτη 17 Ιουνίου 2014

Και οι Βρετανοί απλουστεύουν περαιτέρω τις διαδικασίες visa για Κινέζους...



Μετά τους Ιταλούς που αναφέραμε προ ημερών, τώρα και οι Βρετανοί αναδιοργανώνουν το καθεστώς υποδοχής και χορήγησης θεωρήσεων για τους Κινέζους που θέλουν να επισκεφθούν τη Μ. Βρετανία. Σύμφωνα με τον βρετανικό τύπο, η κυβέρνηση θα επεκτείνει σε...



...όλους τους κινέζους που θέλουν να ταξιδέψουν στη Βρετανία το σύστημα ταυτόχρονης χορήγησης visa Schengen και visa για τη Μ. Βρετανία, το οποίο λειτούργησε τους τελευταίους μήνες ως πιλοτικό, σε συνεργασία με μεγάλους tour operators.
Από τον Αύγουστο, το μέτρο της μίας ενιαίας αίτησης για visa θα τεθεί σε πλήρη λειτουργία, σε 24ωρη βάση και η χορήγηση της θεώρησης θα συνδυάζεται με τη χορήγηση visas για την Ιρλανδία.
Η κίνηση αυτή έρχεται σε συνέχεια της δημιουργίας 12 visa centers στην Κίνα και στη σημαντική ενίσχυση του δυναμικού του προξενικού τμήματος της Βρετανικής Πρεσβείας στο Πεκίνο.
Το ίδιο σύστημα θα εφαρμοστεί και στην Ινδία σε λίγο καιρό.
Παράλληλα, αναβαθμίζεται πλήρως το σχετικό site του Foreign Office και απλουστεύεται η φόρμα/ αίτηση που πρέπει να συμπληρώνει κάθε ανεξάρτητος πολίτης (από όλες τις χώρες του κόσμου από τις οποίες απαιτείται visa) που θέλει να ταξιδέψει στο Ηνωμένο Βασίλειο.
Σύμφωνα με το visit Britain, 196.000 κινέζοι επισκέφθηκαν τη Βρετανία πέρυσι, με αύξηση κατά 9,7% και με μέση δαπάνη 2.508 λίρες, δηλαδή περίπου τετραπλάσια από τη συνολική μέση τουριστική δαπάνη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου