Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου 2011

SITE... Power!

Δυναμική επανεκκίνηση της δραστηριότητας του μαθαίνουμε ότι επιχειρεί το SITE Ελλάδας, με νέο διοικητικό συμβούλιο που θα εκλέξει στη γ.σ. στο πλαίσιο του συνεδρίου IMIC. Το πιο πρεστιζάτο club των...

...στελεχών επαγγελματικών ταξιδίων και ταξιδίων κινήτρων στον κόσμο, που διαχειρίζεται δισεκατομμύρια δολάρια και την αφρόκρεμα του τουρισμού, άνοιξε το παράρτημα του στην Ελλάδα πριν από 5 έτη, χωρίς ιδιαίτερες... πράξεις.
Σήμερα, στο IMIC, μαθαίνουμε ότι θα πραγματοποιήσει βραβεύσεις, που θα κάνουν αίσθηση και θα ξεφύγουν από τα συνηθισμένα, και ετοιμάζει σειρά συναντήσεων με την ηγεσία του τουρισμού και τους λοιπούς φορείς, ώστε να εμπλακεί ενεργά στα πράγματα.
Επικρατέστερος πρόεδρος του SITE φαίνεται να είναι ο Μιχαήλ Αργύρης της Conceptours, με μια ομάδα δίπλα του από τους δυνατούς του κλάδου.
Καιρός ήταν στον κλάδο των τουριστικών γραφείων να δούμε τους ισχυρούς επαγγελματίες να ηγούνται των συνδέσμων τους! Πάνε χρόνια…
Με λαχτάρα
CosmoGirl

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου