Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Τετάρτη 2 Μαρτίου 2011

Olympic Air: Εδραίωση σε ΝΑ Ευρώπη και νέα δρομολογία στο εσωτερικό

«Ηγετική δύναμη στην περιοχή της Νοτιοανατολικής Ευρώπης» σχεδιάζει να καταστεί η Olympic Air, ενώ προσθέτει και νέα δρομολόγια στο εσωτερικό, σύμφωνα με την αναμόρφωση των στρατηγικών στόχων της εταιρείας. Όπως…


…σας ενημερώναμε από τη Δευτέρα το απόγευμα, εδώ , το Διοικητικό Συμβούλιο της Olympic Air στην πρώτη συνεδρίαση με τη νέα του σύνθεση, αποφάσισε την αναμόρφωση της στρατηγικής της εταιρείας στοχεύοντας στην εστιασμένη στρατηγική της ανάπτυξη ώστε η Olympic Air να αναδειχθεί ηγετική δύναμη εκμεταλλευόμενη το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα της υψηλής ποιότητας του προϊόντος της.
Σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας, στο πρόγραμμα πτήσεων εσωτερικού προστίθενται τα δρομολόγια Αθήνα - Κέρκυρα, Αθήνα – Αλεξανδρούπολη, Θεσσαλονίκη – Ηράκλειο, Θεσσαλονίκη – Χανιά, Θεσσαλονίκη – Μυτιλήνη και Θεσσαλονίκη – Ρόδος.
Παράλληλα, αναπροσαρμόζεται το διεθνές δίκτυο με τη διατήρηση ή και επέκταση των πτήσεων προς Άμστερνταμ, Βελιγράδι, Βουκουρέστι, Κάιρο, Κωνσταντινούπολη, Λάρνακα, Σόφια και Τίρανα ενώ παράλληλα θα διακοπούν τα δρομολόγια προς Βιέννη, Βρυξέλλες, Λονδίνο και Παρίσι.
Συγχρόνως, διατηρούνται όλες οι υπάρχουσες συμφωνίες για πτήσεις κοινού κωδικού (code share) με την Delta όσον αφορά τις πτήσεις προς ΗΠΑ και την Etihad προς Αυστραλία και Νότιο Αφρική ενώ αξιολογούνται και νέες συμφωνίες με σκοπό την απρόσκοπτη εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού της εταιρίας.
Τέλος, η Olympic Air μαζί με την Aegean θα προσφύγουν στα Ευρωπαϊκά Δικαστήρια κατά της απόφασης της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ανταγωνισμού με την οποία δεν είχε εγκριθεί η συγχώνευση των δύο ελληνικών αεροπορικών εταιρειών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου