Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Πέμπτη 3 Μαρτίου 2011

Αθήνα: Παγκόσμια πρωτιά στα... φλέρτ (on line)!

Μπορεί να υστερεί σε άλλους τομείς αυτό το διάστημα και οι Αθηναίοι να τραβούν τον δικό τους “γολγοθά”, αλλά στο... φλερτ έχουμε παγκόσμια πρωτιά!!! Η Αθήνα, εξελέγη πρώτη, μακράν, παγκοσμίως μεταξύ 200 πόλεων...

...στο διαδικτυακό “φλερτάρισμα”, όπως έδειξε έρευνα του φημισμένου portal γνωριμιών www.badoo.com βάσει της οποίας αναλύθηκαν περίπου 12,5 εκατ. διάλογοι γνωριμιών και φλερταρίσματος!
Ο μέσος χρήστης του badoo στην Αθήνα, ξεκινά κατά μέσο όρο 25,7 φλερταρίσματα τον μήνα, διπλάσια από ότι ο μέσος χρήστης στο Ρίο ή στην Πράγα και πολύ περισσότερα από ότι ένας χρήστης στο Παρίσι και στο Λονδίνο.
Δεύτερη στην κατάταξη αναδείχθηκε η Μόσχα, στην τρίτη θέση το Κουβέιτ και την πεντάδα συμπληρώνουν το Μπακού και η Τύνιδα.
Αλλες γνωστές... “ερωτικές” πόλεις βρίσκονται πολύ χαμηλότερα, όπως η Ρώμη που ήρθε 8η, το Παρίσι 38ο και το Λονδίνο 57ο! 
Στις αναλύσεις τους δε στο badoo, στελέχη αλλά και επιστήμονες που σχολίασαν τα ευρήματα της έρευνας, συνδέουν ευθέως τις επιδόσεις των Αθηναίων στο φλερτ με τους αρχαίους, ημών, προγόνους, κάνοντας παραπομπές στον Πλάτωνα, στον Σωκράτη και στα... Συμπόσια!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου