Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2011

Υπόθεση "ΑΓΡΟΤΗΜΑ": Δεν πρόλαβαν την προθεσμία της εκκαθάρισης;


Δεν έχει τέλος αυτή η απίστευτη ιλαροτραγωδία με τον χειρισμό της υπόθεσης της εταιρίας “ΑΓΡΟΤΗΜΑ”, της γνωστής μας πρώην “Αγροτουριστική”. Γράφαμε τις προάλλες ότι ύστερα από δύο χρόνια ολιγωρίας και αδράνειας που έχουν φορτώσει το Δημόσιο υπέρογκα ποσά, υποτίθεται ότι...

...το ΥΠΟΙΚ αναζητούσε πρώην υπευθύνους της εταιρίας - που βρέθηκαν - για να προχωρήσει η εκκαθάριση. 
Αμ δε! Μαθαίνουμε ότι τα επιφορτισμένα με τη διαδικασία της εκκαθάρισης στελέχη δεν... πρόλαβαν την προσδιορισμένη - από τη σχετική διάταξη που ψηφίστηκε τον Ιούλιο - προθεσμία, στα τέλη Σεπτεμβρίου και ότι τώρα θα πρέπει να οριστούν νέα με Κοινή Υπουργική Απόφαση!
Πρέπει, όμως, να επισημάνουμε ότι σύμφωνα με πληροφορίες μας, αυτήν τη φορά, σε αυτήν τη συγκεκριμένη περίπτωση, το πρόβλημα της καθυστέρησης προήλθε από την πλευρά του ΥΠΟΙΚ, καθώς από το ΥΠΠΟΤ τα σχετικά έγγραφα υπεγράφησαν σχετικά έγκαιρα.
Εχουμε και μία άλλη αρκετά σημαντική πληροφορία για την υπόθεση της “ΑΓΡΟΤΗΜΑ” αλλά αναμένουμε την πλήρη επιβεβαίωσή της πριν την αποκαλύψουμε...
Η τελευταία μας σχετική ανάρτηση, εδώ .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου