Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2011

Γεν. Συνέλευση ΕΞΑΑ: Η Αθήνα παραμένει ο "μεγάλος ασθενής" του ελληνικού τουρισμού


Δίχως... “εκπλήξεις” - εκατέρωθεν - με τα πολλά και φλέγοντα ζητήματα της πόλης να μιλούν από μονά τους και τις συστηματικές μακροχρόνιες προσπάθειες της διοίκησης της ΕΞΑΑ να είναι η μοναδική σταθερά σε επίπεδο τουριστικής πολιτικής για την Αθήνα...

...τα τελευταία χρόνια, κύλησε η χθεσινή Γενική Συνέλευση της Ενωσης.
Η κριτική που ασκήθηκε ήταν σκληρή έως και δριμεία επί ορισμένων θεμάτων και το όλο κλίμα αρκετά δηκτικό και αρνητικό προς την κυβέρνηση, αλλά παρόλα αυτά δεν είχαμε εκτροπές και παρεκτροπές.
Παρουσία του Π. Γερουλάνου όλα αυτά, όπως σας είχαμε προϊδεάσει, αλλά και ακόμα πιο ενδιαφέρουσα σύνθεση σε πολιτικό επίπεδο, με παρουσία του Αδώνιδος - του υφυπουργού, βεβαίως, βεβαίως- της Όλγας Κεφαλογιάννη, του Δημάρχου Γ. Καμίνη ενώ το γνωστό μας μοναδικό και ανεπανάληπτο υφυπουργικό δίδυμο, αυτήν τη φορά, εκπροσωπήθηκε από τον Π. Αλιβιζάτο.
Πολύ σημαντικό: η αθρόα προσέλευση και εκπροσώπηση του ξενοδοχειακού κόσμου της Αττικής στην κλειστή συνεδρίαση. 
‘Οπως μας μετέφεραν, ήταν η πολυπληθέστερη μέχρι σήμερα από πλευράς συμμετοχών.
Ενδιαφέρουσες στιγμές: Η επισήμανση ή διαπίστωση του Αδώνιδος, ότι τώρα που βιώνει την κατάσταση της διοίκησης και διακυβέρνησης εκ των έσω και συνειδητοποιεί την πραγματική έκταση της γραφειοκρατίας και των αγκυλώσεων, θα είναι πλέον ηπιότερος στην κριτική του στη Βουλή.
Επίσης, η επισήμανση της Όλγας Κεφαλογιάννη για τον πρόεδρο της ΕΞΑΑ (και της ΠΟΞ εσχάτως) Γ. Ρέτσο, ότι αποτελεί μία “ήρεμη δύναμη, η οποία, όμως, αποδεικνύεται θορυβωδώς αποτελεσματική” καθώς και η γενικώς συγκρατημένη, μηνυμάτων και υπερβολών, τοποθέτηση του Π. Γερουλάνου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου