Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Παρασκευή 16 Αυγούστου 2013

Άλλη μία αναγκαστική προσγείωση λόγω... "καπνού"

-Αυτήν τη φορά στο "Ελ. Βενιζέλος"

Άλλο ένα περιστατικό αναγκαστικής προσγείωσης αεροσκάφους ήρθε να προστεθεί, χθες, σε μία σειρά παρόμοιων περιστατικών που καταγράφονται το τελευταίο διάστημα. Και πρέπει να είναι συνολικά πάνω από 25 το τελευταίο δίμηνο...


...χωρίς να έχουμε δει ακόμα κάποιον ειδικό να μπορεί να διακρίνει και να εντοπίσει κάποιο συγκεκριμένο λόγο για αυτήν τη συχνότητα.
Το πλέον πρόσφατο, έγινε χθες το πρωί, στην πτήση της El Al από τη Ν. Υόρκη προς το Ισραήλ, με ένα Boeing 747 με 324 επιβάτες, ο κυβερνήτης του οποίου ζήτησε και έκανε αναγκαστική προσγείωση στο “Ελ. Βενιζέλος”, όταν σήμανε ο συναγερμός για ύπαρξη καπνού σε χώρο του αεροπλάνου.
Σύμφωνα με αναφορές στο Ισραήλ, που ωστόσο δεν έχουν επιβεβαιωθεί, κάποιος από τους επιβάτες... δεν άντεξε στην πολύωρη πτήση και άναψε τσιγάρο σε κάποια από τις τουαλέτες.

Το αεροπλάνο ελέγχθηκε διεξοδικά από τεχνικούς της El Al, αλλά οι επιβάτες και το πλήρωμα διανυκτέρευσαν σε ξενοδοχεία της Αθήνας, μέχρις ότου κανονιστεί η συνέχεια του ταξιδιού τους στο Ισραήλ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου