Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Παρασκευή 30 Αυγούστου 2013

North Events: "Last Call" για την έκθεση SENIOR 2013...



Η μοναδική ελληνική παρουσία στην έκθεση για την 3η ηλικία SENIOR στην Στοκχόλμη είναι το περίπτερο της North Events και οι θέσεις που απομένουν είναι ελάχιστες. Η ζήτηση παρουσιάζεται πολύ υψηλή λαμβάνοντας υπόψη και την επέκταση της τουριστικής σαιζόν...


 
...για την Κρήτη έως και τις 25 Νοεμβρίου, καθώς ο tour operator Apollo Kuoni αποφάσισε – λόγω των δυσμενών συνθηκών στην Αίγυπτο – να προσθέσει άλλες 25 πτήσεις προς το νησί αλλά και προς άλλους προορισμούς.
Η έκθεση της Στοκχόλμης SENIOR πραγματοποιείται στις 15-17 Οκτωβρίου στο εκθεσιακό κέντρο Stockholmsmassan και διοργανώνεται για 19η συνεχή χρονιά. Απευθύνεται αποκλειστικά σε άτομα τρίτης ηλικίας και συνταξιούχους άνω των 55 ετών. Η έκθεση παρουσιάζει κυρίως τους κλάδους του τουρισμού και ταξιδιών, real estate, υπηρεσίες υγείας και ομορφιάς. Η περυσινή διοργάνωση προσέλκυσε 10.200 επισκέπτες και 139 εκθέτες.    
Οι μεγαλύτερες ηλικίες – συνταξιούχοι, αποτελούν μία εξαιρετικά σημαντική δημογραφική ομάδα. Με κύρια χαρακτηριστικά το σταθερό και υψηλό εισόδημα και τον άπλετο ελεύθερο χρόνο για ψυχαγωγία και δραστηριότητες, συνθέτει το προφίλ ενός ιδανικού target group για την προώθηση τουριστικών και άλλων υπηρεσιών.
Σύμφωνα με στατιστική μελέτη και έρευνα της HUI Research αποδεικνύεται ότι το ηλικιακό γκρουπ άνω των 55 ετών αν και διαθέτει την μεγαλύτερη αγοραστική δύναμη, παραμελείται συχνά ως πιθανό καταναλωτικό κοινό. Σύμφωνα με την ίδια μελέτη έως το 2015 υπολογίζεται ότι το ηλικιακό αυτό γκρουπ θα ξεπεράσει τα 2.000.000 άτομα στην Σουηδία! 
Για τελευταίες κρατήσεις θέσεων επισκεφθείτε τον σύνδεσμο http://www.north-e.com/north/index.php/component/k2/item/37-greece-at-senior-fair.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου