Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Τετάρτη 14 Αυγούστου 2013

ΥΠΟΤ: Άτυπη Μονάδα για την Ελληνική Προεδρία στην Ε.Ε.

Η Ελληνική Προεδρία στην Ε.Ε., το πρώτο εξάμηνο του 2014 έρχεται σε μία ιδιαίτερα κρίσιμη και καθοριστική περίοδο για τη χώρα μας και με σοβαρά ζητήματα “ανοικτά” και σε ευρωπαικό επίπεδο. Επί του πρακτέου, το διάστημα της προεδρίας προσφέρει σημαντικές...


...δυνατότητες και ευκαιρίες για τη χώρα μας, ιδίως επί του τομέα προβολής και δημοσίων σχέσεων, πρωτίστως φυσικά στο πεδίο του Τουρισμού.
Και υπό αυτό το πρίσμα, οι προσδοκίες είναι μεγάλες.
Ως θετική, κατ’ αρχάς, εξέλιξη μπορεί να χαρακτηριστεί το γεγονός ότι στο Υπουργείο Τουρισμού συστήθηκε, ήδη, Άτυπη Μονάδα Ελληνικής Προεδρίας, με τρεις Ομάδες Έργου (συμμετέχουν και στελέχη του ΕΟΤ) με αντικείμενο ακριβώς την προετοιμασία και τη διοργάνωση δράσεων κατά τη διάρκεια της Ελληνικής Προεδρίας και φυσικά για την αξιοποίηση όλων των συνόδων, διοργανώσεων, συναντήσεων και εκδηλώσεων που θα γίνουν εκείνο το διάστημα.
Επικεφαλής της  Άτυπης Μονάδας ορίστηκε ο Γενικός Γραμματέας Τ. Λιάσκος. 

Περιττό να πούμε περισσότερα τώρα, όλοι καταλαβαίνουμε ότι η τουριστική εικόνα της Ελλάδας, η φιλοξενία, η ασφάλεια και ειδικά οι υποδομές και οι δυνατότητές της για την υποδοχή και διοργάνωση κάθε είδους εκδηλώσεων, πρέπει να είναι στην πρώτη γραμμή και στο προσκήνιο.
Επιπρόσθετα θα είναι και μία πρώτης τάξεως ευκαιρία να σχεδιαστούν παρεμβάσεις επί ζητημάτων τουριστικής πολιτικής, όπως π.χ. το καθεστώς των θεωρήσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου