Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Σάββατο 10 Αυγούστου 2013

TUI Travel: Τι σχεδιάζει για την Αίγυπτο...

Διαβάζοντας λίγο πιο προσεκτικά τις ανακοινώσεις του TUI Travel για το τρίτο τρίμηνο των αποτελεσμάτων του και τις σχετικές δηλώσεις του Peter Long, καταλαβαίνει κανείς και πως σχεδιάζει ο tour operator να διαχειριστεί το πρόβλημα...


...της Αιγύπτου.
Σύμφωνα με τα στοιχεία που περιλαμβάνονται στις ανακοινώσεις, η διαθεσιμότητα σε θέσεις και πακέτα του ομίλου για την Αίγυπτο για τη χειμερινή περίοδο - περίπου το 8%-9% του συνόλου της κίνησης της χειμερινής περιόδου του TUI Travel - εφόσον συνεχιστούν τα προβλήματα, θα μετατοπιστούν σε Κανάρια και Cape Verde.
Για την επόμενη θερινή περίοδο - όπου η κίνηση προς Αίγυπτο αντιπροσωπεύει περίπου το 4%-5% του συνολικού προγράμματος - ακόμα είναι νωρίς.
Κατά τα λοιπά, ορισμένα άλλα ενιαφέροντα στοιχεία που βρήκαμε είναι ότι ο TUI Travel κινείται με ποσοστό αύξησης κρατήσεων καλύτερο από το μέσο της βρετανικής αγοράς με 4%, ενώ οι μέσες τιμές πωλήσεων είναι αυξημένες κατά 7%, κυρίως λόγω του all inclusive και των “αποκλειστικών” ξενοδοχειακών προιόντων και υπηρεσιών.

Μέχρι και την περασμένη εβδομάδα, οι πωλήσεις του ομίλου ήταν πάνω από το 84% του συνολικού φετινού θερινού προγράμματος. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου