Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Σάββατο 17 Αυγούστου 2013

Αίγυπτος: Μετά τους γερμανικούς και οι ρωσικοί tour operators σταματούν τις πωλήσεις πακέτων

Ασκώντας τις πιο... άμεσες δυνατότητες παρέμβασης που διαθέτει και δύναται, στην τουριστική αγορά εν προκειμένω, η ρωσική κυβέρνηση μέσω της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Τουρισμού φέρεται να θέτει πλέον περιορισμούς στους tour operators...




...της χώρας, ως προς την πώληση πακέτων διακοπών και ταξιδιών για προορισμούς της Αιγύπτου.
Λίγο μετά τις αυστηρές προειδοποιήσεις της κυβέρνησης για αυξημένη βία στη χώρα, ο Σύνδεσμος Ρωσικών Tour Operators (ATOR) ανακοίνωσε ότι τα μέλη του θα σταματήσουν προσωρινά να πωλούν πακέτα για την Αίγυπτο και πρόσθεσε ότι όσοι έχουν ήδη αγοράσει πακέτα - αναφέρεται ότι 50.000 Ρώσοι αγόρασαν κάποιο πακέτο για το τέλος Αυγούστου και αρχές Σεπτεμβρίου - μπορούν να επιλέξουν άλλο προορισμό ή να αποζημιωθούν.
Η πρόεδρος του Συνδέσμου, Maya Lomidze, ανέφερε ότι η ακύρωση πώλησης πακέτων θα κοστίσει περίπου 35 εκ. δολάρια στους tour operators  ενώ τόνισε ότι την ώρα που η Αίγυπτος χάνει τουρίστες, οι τιμές στους άλλους δημοφιλείς προορισμούς, όπως η Τουρκία και η Ελλάδα ενδέχεται να αυξηθούν κατά 7% έως 10%.
Αυτή τη στιγμή υπολογίζεται ότι άλλοι 50.000 Ρώσοι βρίσκονται στα θέρετρα της Ερυθράς και κυρίως στην Hurghada.

Η εξέλιξη αυτή ήρθε σχεδόν ταυτόχρονα με την απόφαση του TUI και του Thomas Cook να ακυρώσουν όλες τις πωλήσεις για Αίγυπτο από τη Γερμανία μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου