Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Πέμπτη 22 Αυγούστου 2013

Aquis Hotels & Resorts: Διεθνής επέκταση μέσω της MPI Hotels!



Σε μεγάλη συμφωνία στρατηγικής συνεργασίας με την Meeting Point International (MPI) προχώρησε η ξενοδοχειακή αλυσίδα Aquis Hotels and Resorts, η οποία και θα αναλάβει εννέα ξενοδοχεία της MPI με franchise ή management, σηματοδοτώντας έτσι και την επέκταση...



...της Aquis εκτός Ελλάδας, σε επιλεγμένους προορισμούς της Μεσογείου.
J. Kent
Βάσει της συμφωνίας η οποία ανακοινώθηκε ταυτόχρονα, πριν από λίγο, σε Ντουμπάι και Λονδίνο, τα εννέα ξενοδοχεία της MPI σε Τουρκία, Μάλτα, Νότιο Ιταλία και Κανάρια Νησιά, θα ενταχθούν στο χαρτοφυλάκιο της Aquis, με την όλη διαδικασία να ολοκληρώνεται εντός των επόμενων έξι μηνών.
Από 1ης Νοεμβρίου, ωστόσο, τα συγκεκριμένα ξενοδοχεία της MPI Hotels -  Rocca Nettuno Tropea (Calabria), Garden Resort (Calabria), Rocca Suites (Malta), Riviera Resort (Malta), Ephesus Princess (Turkey), Golden Beach (Fuerteventura), Tahona Garden (Fuerteventura), Parque Paraiso I (Gran Canaria) και Parque Paraiso II (Gran Canaria) - θα αποκτήσουν το Aquis στις επωνυμίες τους και θα λειτουργούν υπό το brand name της αλυσίδας, η οποία, ως γνωστόν, λειτουργεί δέκα ξενοδοχεία σε ελληνικούς προορισμούς.
M. Douvrou
Όπως δηλώνει ο ιδρυτής και πρόεδρος της Aquis John Kent, η ένταξη των εννέα ξενοδοχείων στο χαρτοφυλάκιο της Aquis, θέτει τις βάσεις για τη διεθνή επέκταση της εταιρείας, που ήταν ανέκαθεν ένας από τους βασικούς επιχειρηματικούς στόχους της.
Ταυτόχρονα με την ανακοίνωση της συμφωνίας, η Aquis ανακοίνωσε επίσημα και την επιλογή της Maria Douvrou, ως CEO, για την πληρέστερη κάλυψη των νέων απαιτήσεων που προκύπτουν για την εταιρεία. 
R. Jouny
Η Μ. Douvrou ήταν επικεφαλής JVs & Business Development στον τομέα Ξενοδοχείων και Resorts του TUI Travel.
Θυμίζουμε ότι τον Ιούλιο, στο διοικητικό συμβούλιο της Meeting Point Hellas, της ελληνικής θυγατρικής της MPI, εντάχθηκαν και ουσιαστικά ανέλαβαν τη διαχείριση της εταιρείας, η CEO του μητρικού ομίλου Roula Jouny και ο ίδιος ο John Kent.
  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου