Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Πέμπτη 29 Αυγούστου 2013

Ξενοδόχοι Κέρκυρας: Τους... "άλλαξαν τα φώτα" με το ΕΕΤΑ



Τα είδαν όλα οι ξενοδόχοι της Κέρκυρας, με τους λογαριασμούς της ΔΕΗ που περιλαμβάνουν το νέο Έκτακτο Ειδικό Τέλος Ακινήτων. Και αυτό γιατί όπως διαπιστώθηκε, ο ΕΕΤΑ, έχει επιβληθεί σχεδόν στο σύνολο των τετραγωνικών μέτρων των...



... Ξενοδοχειακών μονάδων της Κέρκυρας χωρίς να αφαιρεθεί το 35% της επιφάνειας που προβλέπει η νομοθεσία.
Όπως επισημαίνει η Ένωση Ξενοδόχων σε επιστολή της στον πρωθυπουργό και στο μισό υπουργικό συμβούλιο, επειδή το σφάλμα δεν παρατηρείται σε ελάχιστους λογαριασμούς αλλά στο σύνολο σχεδόν των λογαριασμών, οι ξενοδόχοι ζητούν παρέμβαση άμεσα για τη διόρθωση του λάθους, καθόσον αφορά γενικευμένο σύνολο των εκδιδομένων λογαριασμών για τα Ξενοδοχεία του Νομού.
Απευθυνόμενοι στον Γ. Στουρνάρα, αναφέρουν ότι θεωρούν απαράδεκτο να οδηγηθούν οι συνάδελφοι τους «σε μια ταλαιπωρία για την διόρθωση του λάθους σε γενικευμένο και καθολικό σφάλμα εκ μέρους της πολιτείας καθόσον δεν φέρουν καμιά ευθύνη οι ξενοδόχοι».
Σε άλλη της επιστολή, προς τον Δήμαρχο Κέρκυρας Γ. Τρεπεκλή, η Ένωση Ξενοδόχων διαμαρτύρεται εντονότατα για το διπλασιασμό του συντελεστή στον υπολογισμό του Ε.Ε.Τ.Α., διότι όπως ενημερώθηκε «υπήρξε ολιγωρία εκ μέρους της Δημοτικής Αρχής να αποστείλει εγκαίρως στην αρμόδια υπηρεσία του υπουργείου Οικονομικών την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου όπως προβλέπει ο νόμος».
Το Δ.Σ. της Ένωσης Ξενοδόχων Κέρκυρας ζητά να αποσταλούν άμεσα τα σχετικά ώστε το υπουργείο Οικονομικών να προβεί στην διόρθωση του συντελεστή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου