Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Σάββατο 31 Αυγούστου 2013

Travel Media Applications: Ημερίδα- "ακτινογραφία" για τις αγορές της ΝΑ Ασίας

Τι ευκαιρίες υπάρχουν στις ανερχόμενες τουριστικές αγορές της Νοτιο-Ανατολικής Ασίας για τον ελληνικό τουρισμό και πως μπορεί μία ελληνική τουριστική επιχείρηση να επωφεληθεί από το εντεινόμενο ενδιαφέρον για την Ελλάδα; Η Travel Media Applications...


...εκδότρια εταιρεία των TravelDailyNews διαβλέποντας τις τάσεις της αγοράς, εγκαταστάθηκε από το 2012 στη Ν.Α. Ασία, στο τουριστικό κέντρο της περιοχής και μας προσκαλεί σε μια δωρεάν παρουσίαση και ανάλυση των αγορών της Ασίας.
Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης θα μιλήσουν σε ζωντανή σύνδεση (μέσω διαδικτύου) πολύ σημαντικά στελέχη της αγοράς, αρχής γενομένης από τον κ. Martin Craigs, CEO της PATA (Pacific Asia Travel Association) της σημαντικότερης Ταξιδιωτικής Ένωσης της Ασίας, ενώ θα μιλήσουν και οι πρόεδροι των Ενώσεων Ταξιδιωτικών Γραφείων του Βιετνάμ και της Ταϊλάνδης!
Μια επίσης σημαντική προσωπικότητα με προϋπηρεσία στο Παγκόσμιο Συμβούλιο Ταξιδιών και Τουρισμού (WTTC), η κα Daniela Wagner θα δώσει χρήσιμες πληροφορίες για τις υπηρεσίες της PATA και πώς αυτές μπορούν να χρησιμοποιηθούν από τις τουριστικές επιχειρήσεις, ενώ και οι άνθρωποι της Τ.Μ.Α. και ειδικά ο Στρατής Βουρσούκης, Δ/ντής του γραφείου της TMA στην Ασία, θα αναλύσουν τις αγορές αυτές
Τέλος θα μιλήσουν οι υπεύθυνοι δύο ελληνικών επιχειρήσεων που τόλμησαν και έκαναν το βήμα για να ειχωρήσουν σε αυτές τις “άγνωστες αγορές”, το Argo Travel και η Net Semantics.
Η ημερίδα, διοργανώνεται την Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2013, στους χώρους του φιλόξενου ξενοδοχείου “Zafolia” ( Λεωφ. Αλεξάνδρας 87-89, Πεδίο Άρεως, Αθήνα, τηλ: 210 6449 002).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου