Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Τετάρτη 28 Αυγούστου 2013

SLH: Επέκταση με νέα μέλη σε Δύση και Ανατολή...



Τα Small Luxury Hotels of the World επεκτείνονται σε νέους προορισμούς, έχοντας πλέον συμπεριλάβει το Καζακστάν, το Λίβανο, τις Γρεναδίνες, την Αντίγκουα, το ισπανικό θέρετρο της Μαρμπέγια, και την αμερικανική πολιτεία του Τέξας. Έπειτα από πολυετή έρευνα, τα SLH εντόπισαν και ενέταξαν στα μέλη τους ξενοδοχεία – «κρυμμένα διαμάντια» στις Μπαχάμες και στη Χαβάη, περιοχές που...


...μέχρι πριν από λίγο καιρό ήταν ένα από τα πιο ανεκπλήρωτα αιτήματα αναζήτησης στο www.slh.com.
Η ομάδα των SLH ενέταξε στη διάρκεια των τελευταίων μηνών στα μέλη της ολοκαίνουργια ξενοδοχεία που θα ανοίξουν για πρώτη τις πόρτες τους στους επισκέπτες μέσα στο 2013. Παρακάτω θα βρείτε μία επιλογή με μερικά από τα πιο συναρπαστικά νέα μέλη των SLH σε όλο τον κόσμο.
Νέα SLH Ξενοδοχεία σε Νέους SLH Προορισμούς:
Εγκαίνια, Σεπτέμβριος 2013. Το Ο Monot είναι ένα όμορφα ανακαινισμένο κτίριο στην καρδιά της πολιτιστικής περιοχής Saifi της Βηρυτού και θα είναι το πρώτο ξενοδοχείο SLH
στο Λίβανο. Η ανακαίνισή του έχει δημιουργήσει 41 υπέροχα διακοσμημένα δωμάτια και σουίτες, με urban διακόσμηση σε γήινες αποχρώσεις, λευκά έπιπλα και άπλετο φυσικό φωτισμό. Διαθέτει ένα γκουρμέ εστιατόριο αλλά και  πισίνα και μπαρ στην βεράντα του τελευταίου ορόφου με την εκπληκτική πανοραμική θέα στην πόλη.
Εγκαίνια, Σεπτέμβριος 2013. Με μια ιστορία που φτάνει πίσω στο 1846, το Hotel Ella είναι αποτέλεσμα μία πολλών εκατομμυρίων δολαρίων ανακαίνισης σε ένα από τα πιο εμβληματικά αρχοντικά του Austin. Το νέο boutique ξενοδοχείο διαθέτει πλέον μία εντυπωσιακή εσωτερική αυλή με πισίνα και ιδιωτικές καμπάνες, καθώς και υπέροχους κήπους γύρω από το κτήμα. Το νέο εστιατόριο και lounge σερβίρει σύγχρονη αμερικανική κουζίνα με ένα Austin  twist.
Νέοι SLH Προορισμοί:
Tiamo Resort, Μπαχάμες.
To πρώτο SLH resort στις Μπαχάμες. Το Tiamo είναι ένας  απομονωμένος παράδεισος, προσβάσιμος μόνο με βάρκα ή υδροπλάνο και διαθέτει μόλις 10 βίλες κρυμμένες στο resort. Ένα πολυτελές οικολογικό θέρετρο με ιδιωτική παρθένα παραλία με λευκή άμμο, καταπράσινα άλση από φοίνικες και καταγάλανα νερά. Το τροπικό περιβάλλον προσφέρει στους επισκέπτες ευκαιρίες για ιστιοπλοϊα, ψάρεμα, snorkeling, καταδύσεις ή απλά χαλάρωση σε μία από τις καλύτερες παραλίες της Καραϊβικής. Το εστιατόριο σερβίρει προσεκτικά μαγειρεμένη κουζίνα της  Καραϊβικής και fusion πιάτα, βασισμένα στα πιο φρέσκα τοπικά και βιολογικά προϊόντα.
Αυτό το ιδιωτικό καταφύγιο απλώνεται σε 15 στρέμματα καταπράσινου λόφου με θέα στα υπέροχα κάδρα του Ειρηνικού Ωκεανού, στις παραλίες της λευκής άμμου και τα δραματικά βουνά  West Maui. Το ξενοδοχείο είναι μια τροπική όαση με Zen ζώνες παρέχοντας παράλληλα μια… α λά Wailea ποικιλία δραστηριοτήτων, όπως μερικά από τα καλύτερα γήπεδα γκολφ στον κόσμο, φημισμένες παραλίες, εστιατόρια και τις καλύτερες διευθύνσεις για shopping στο νησί.  Highlight το spa, η περικυκλωμένη από πισίνα καμπάνα του, το βραβευμένο ιταλικό εστιατόριο και το ιδιωτικό beach club.
Όχι ένα ακόμα boutique θέρετρο της Καραϊβικής, αλλά ένα ολόκληρο πολυτελές ιδιωτικό
νησί, το Petit St Vincent είναι ένα τροπικό καταφύγιο που προσφέρει στους επισκέπτες απόλυτη ησυχία, ηρεμία και μια σπάνια ευκαιρία ξεκούρασης και χαλάρωσης. Με μόλις 22 κατοικίες κρυμμένες στο νησί, η φυσική ομορφιά του εντοπίζεται στα 115 στρέμματα τροπικού δάσους, στις δύο μιλίων παραλίες με τη λευκή άμμο και τα τιρκουάζ νερά που το περιβάλουν. Εδώ απουσιάζουν οι τηλεοράσεις, τα κινητά τηλέφωνα ή το διαδίκτυο, έτσι ώστε οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν πλήρως άλλες ανέσεις, συμπεριλαμβανομένου ενός μπαλινέζικου spa, ενός κέντρου θαλάσσιων σπορ, των γήπεδων τένις και του κέντρου γιόγκα. Στα συν, τα δύο εξαιρετικά εστιατόρια, ο χώρος για μπάρμπεκιου στην παραλία και το εφοδιασμένο με τις καλύτερες ετικέτες του κόσμου κελάρι κρασιών.
Πρώτο μέλος των SLH στο Καζακστάν, το Donatello είναι ένα κομψό και σύγχρονο κτίριο στην πρώην πρωτεύουσα και μεγαλύτερη πόλη της χώρας στην έξοδο προς τα βουνά Tian-Shan. Τα 22 δωμάτια και σουίτες είναι αυτόνομα σχεδιασμένα και ευρύχωρα, ενώ το τζάκι στο λόμπι δημιουργεί ένα ζεστό και φιλόξενο μέρος χαλάρωσης. Το ξενοδοχείο διαθέτει επίσης  spa, ιταλικό εστιατόριο, lounge bar και το εκλεπτυσμένο Club Donatello.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου