Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Τρίτη 27 Αυγούστου 2013

Θαύμα, θαύμα! Το υπουργείο Πολιτισμού συζητάει πως θα βελτιώσει την πρόσβαση στους αρχαιολογικούς χώρους!

- Μας... αιφνιδίασαν τα κρουαζιερόπλοια, αλλά θα αντεπεξέλθουμε

Να λοιπόν που υπάρχει ελπίς! Να, που διαθέτουμε πολιτικούς που έχουν άμεση έως και αστραπιαία αντίληψη των πραγμάτων και ανταποκρίνονται απνευστί και αγόγγυστα, εγκύπτοντας με ταχύτητα πολιτικού φωτός στις εξελίξεις και στις ανάγκες που προκύπτουν...




...στην τουριστική μας καθημερινότητα.
Ο υπουργός Πολιτισμού “συζήτησε”, λέει, με αρμόδιους και ενδιαφερόμενους φορείς, πως θα βελτιωθεί η κατάσταση της πρόσβασης στους αρχαιολογικούς μας χώρους, ιδίως για τους επισκέπτες των κρουαζιερόπλοιων.
Συζητήσαμε για το πώς θα ανοίξουμε περισσότερο τους αρχαιολογικούς χώρους, τα μουσεία μας, τα μνημεία μας στους ξένους επισκέπτες που προέρχονται από τα κρουαζιερόπλοια. Είναι επισκέπτες, που μας ενδιαφέρουν πάρα πολύ. Συζητήσαμε πώς θα βελτιώσουμε την πρόσβαση στους αρχαιολογικούς χώρους μεταξύ των οποίων ο Χώρος του Βράχου της Ακρόπολης αλλά και ο Χώρος του Μουσείου της Ακρόπολης. Είναι πολλά που μπορούν να γίνουν γιατί έχουμε μία χρονιά που έχει πλημμυρίσει η χώρα με τουρισμό", τόνισε ο κ. Παναγιωτόπουλος.
Μείνατε άφωνοι, ε; Παραλύσατε από ρίγη συγκίνησης; Σας συνεπήρε η συγκλονιστική αυτή εξέλιξη;
Σας καταλαβαίνουμε. 
Καταλαβαίνουμε τι σημαίνει τέλος Αυγούστου να σπεύδει ο αρμόδιος υπουργός να συζητάει πως θα βελτιώσει την πρόσβαση στους αρχαιολογικούς χώρους, κυρίως για τους επισκέπτες κρουαζιερόπλοιων.
Γιατί όπως μας διευκρινίζει αφοπλιστικά, οι αφίξεις κρουαζιερόπλοιων είναι “πολύ περισσότερες από τις αναμενόμενες”! Βέβαια. Μας έχουν κατα-αιφνιδιάσει αυτά τα κρουαζιερόπλοια.
Γιτί βλέπετε, σε όποιο κρουαζιερόπλοιο πλέει κοντά στον Πειραιά ή τυχαίνει να βρίσκεται σε κανένα νησί μας, πετάγεται ξαφνικά ο καπετάνιος και λέει στους αξιωματικούς του “Δεν πάμε να πιάσουμε Πειραιά, να δει και ο κόσμος την Ακρόπολη;” 
Και τσαφ! Στρίβει το βαπόρο και μπουκάρει στο λιμάνι...
Αυτό - το αιφνιδιαστικό, ντε - “δημιουργεί προβλήματα, αλλά προβλήματα που είμαστε έτοιμοι να τα λύσουμε”!!!
Πω-πω, δεν μπορούμε να γράψουμε άλλο. Πάμε να κάνουμε ενα ντους να συνέλθουμε...

Αν εσείς αντέχετε να τα διαβάσετε όλα, εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου