Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Τετάρτη 7 Αυγούστου 2013

ΕΕΕΚΕ: Άλλο Ελεγκτές Εναέριας Κυκλοφορίας, άλλο ΟΣΥΠΑ...

Η αλήθεια είναι οτι χρειάζεται λίγη προσοχή από τα media, ηλεκτρονικά και μη και από την blogόσφαιρα, γιατί αυτό το λάθος γίνεται πολύ συχνά, ακόμα και από “ειδικά” μέσα: Η Ένωση Ελεγκτών Εναέριας Κυκλοφορίας Ελλάδος (Ε.Ε.Ε.Κ.Ε.) δεν έχει καμία σχέση με την ΟΣΥΠΑ. Αποτελεί συνδικαλιστικό όργανο των...

 
...Ελεγκτών Εναέριας Κυκλοφορίας της Ελλάδος οι οποίοι ανήκουν οργανικά στην υπηρεσία πολιτικής Αεροπορίας και κατ’ επέκταση στο Ελληνικό Δημόσιο.
Η Ε.Ε.Ε.Κ.Ε. κατανοεί τις ανησυχίες των εργαζομένων στην Υ.Π.Α. τους οποίους εκπροσωπεί η ΟΣΥΠΑ και εκφράζει την συμπαράσταση της.
Επισημαίνει δε, με υπόμνημα που έχει καταθέσει στον υπουργό Μεταφορών, ότι η βέλτιστη λύση είναι η εφαρμογή των Διεθνών Κανονισμών στις υπηρεσίες της Εναέριας Κυκλοφορίας στην Ελλάδα που εκπληρώνεται με τη δημιουργία ανεξάρτητου παρόχου Υπηρεσιών Εναέριας Κυκλοφορίας.
Επίσης τονίζει ότι η εφαρμογή του Eυρωπαϊκού κανονισμού 691/2010 (Κανονισμός για τον καθορισμό μηχανισμού επιδόσεων των υπηρεσιών αεροναυτιλίας) αποτελεί προαπαιτούμενη υποχρέωση της Ελλάδας (Μνημόνιο παρ. 6.3.3 εδάφιο 2).

Καταλήγοντας, οι Ελεγκτές θεωρούν ότι τόσο οι Ελεγκτές Εναέριας Κυκλοφορίας όσο και οι Πύργοι Ελέγχου “είναι απαράδεκτο να χρησιμοποιούνται σε οποιαδήποτε εξαγγελία απεργίας που δεν προέρχεται από την Ε.Ε.Ε.Κ.Ε”.
Και επειδή μας παρακολουθούν από πολύ κοντά και δεκάδες διεθνή ΜΜΕ και αναπαράγουν αμέσως ότι γράφεται και μεταδίδεται στην Ελλάδα, εύκολα δημιουργείται σύγχυση και λανθασμένες εντυπώσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου