Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Παρασκευή 16 Αυγούστου 2013

Αίγυπτος: Εντός ξενοδοχείων, μόνον, οι τουρίστες στη Hurghada

Είναι λίγο περίεργο το συναίσθημα να επικρατεί αυτή η δραματική κατάσταση στην Αίγυπτο με την εκατόμβη των νεκρών και εμείς να παρακολουθούμε τι συμβαίνει σε επίπεδο τουρισμού και τουριστών, εκεί, αλλά είναι και αυτό ένα σοβαρό ζήτημα, καθώς αυτήν τη στιγμή, βρίσκονται...



...στην Αίγυπτο περίπου ένα εκ. τουρίστες, η πλειονότητα των οποίων διαμένει στα θέρετρα της Ερυθράς Θάλασσας.
Μέχρι στιγμής, οι οδηγίες των δυτικών χωρών - πλην των ΗΠΑ - δεν έχουν θέσει θέμα ταξιδιών σε αυτές τις περιοχές της Αιγύπτου, όπως το Sharm el Sheikh, η Hurghada και η Taba.
Ωστόσο, χθες για πρώτη φορά, οι εκπρόσωποι των tour operators ενημέρωσαν τους πελάτες τους στη Hurqada, να μην βγουν από τα ξενοδοχεία τους ενώ ακυρώθηκαν όλες οι προγραμματισμένες εκδρομές και περιηγήσεις στην περιοχή.
Πολλοί από όσους βρίσκονται εκεί, ενημερώνουν ανά τακτά χρονικά διαστήματα τα προφίλ τους στα social media, μεταδίδοντας πληροφορίες και εικόνες για την κατάσταση που επικρατεί και για το τι συμβαίνει στα ξενοδοχεία όπου διαμένουν. 

Αν η κατάσταση εκτραχυνθεί περαιτέρω, τότε είναι βέβαιο ότι όλοι αυτοί οι επισκέπτες θα πρέπει να απομακρυνθούν, γρήγορα και με ασφάλεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου