Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Τρίτη 13 Αυγούστου 2013

Κοινωνικός Τουρισμός ΟΑΕΔ: Από αύριο η υποβολή αιτήσεων για παρόχους και δικαιούχους

Αύριο ξεκινά η διαδικασία υποβολής αιτήσεων συμμετοχής των παρόχων τουριστικών καταλυμάτων και των δικαιούχων, που επιθυμούν να συμμετάσχουν στο Πρόγραμμα «Επιδότηση Διακοπών Εργαζομένων, Ανέργων και των Οικογενειών αυτών με Επιταγή Κοινωνικού Τουρισμού έτους 2013 – 2014». Ο αριθμός των ωφελουμένων...


... από το νέο πρόγραμμα ανέρχεται στις 110.000 άτομα.
Το Πρόγραμμα αφορά στην επιδότηση διακοπών διάρκειας έως 6 ημέρες (από μία έως πέντε διανυκτερεύσεις) που μπορούν να πραγματοποιηθούν από την 16.09.2013 έως την 31.07.2014 σε τουριστικά καταλύματα που έχουν συμπεριληφθεί στο Μητρώο Παρόχων του ΟΑΕΔ. Η επιδότηση θα πραγματοποιηθεί με τη χορήγηση Επιταγής Κοινωνικού Τουρισμού στους δικαιούχους που θα επιλεγούν κατόπιν διαδικασίας μοριοδότησης.
Οι δικαιούχοι, εργαζόμενοι και άνεργοι που πληρούν συγκεκριμένες προϋποθέσεις, όπως αυτές ορίζονται στη Δημόσια Πρόσκληση, θα υποβάλλουν αποκλειστικά ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής για αυτούς και τα ωφελούμενα μέλη τους μέσω του Διαδικτυακού Τόπου του ΟΑΕΔ μέχρι την 10η Σεπτεμβρίου 2013 και ώρα 12η μεσημβρινή. Μετά την υποβολή της ηλεκτρονικής αίτησης συμμετοχής τους και μέχρι την 10η Σεπτεμβρίου 2013 και ώρα 14:00 οι δικαιούχοι οφείλουν να προσέλθουν στα ΚΠΑ2 της περιοχής τους για την εκτύπωση και υπογραφή της αίτησης και για την επίδειξη/ υποβολή των δικαιολογητικών της Δημόσιας Πρόσκλησης.
Οι υποψήφιοι πάροχοι (ξενοδόχοι κ.λπ.):
α) επισκέπτονται το Κ.Π.Α. της περιοχής τους προκειμένου να παραλάβουν κλειδάριθμο για την αίτησή τους και την πρόσβαση στο σύστημα,
β) υποβάλλουν αποκλειστικά ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής μέσω της Διαδικτυακής Πύλης του ΟΑΕΔ, στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://www.oaed.gr μέχρι την 10η Σεπτεμβρίου 2013 και Εθνικής Αντίστασης 8, Άνω Καλαμάκι, e-mail: typ@oaed.gr
ώρα 15:00. 
Όλα τα απαιτούμενα δικαιολογητικά των παρόχων, όπως αυτά ορίζονται στη Δημόσια Πρόσκληση, θα σαρώνονται και θα αποστέλλονται στις αρμόδιες Υπηρεσίες ηλεκτρονικά μέχρι την ως άνω καταληκτική ημερομηνία υποβολής των αιτήσεών τους.
Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους όρους και τις προϋποθέσεις του Προγράμματος οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αντλήσουν από τη Δημόσια Πρόσκληση (www.oaed.gr).


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου