Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Κυριακή 28 Ιουλίου 2013

Channel 4: "Εκοψε" τον Κάβο...

Δικαιωμένοι αισθάνονται και... δικαίως, αρκετοί από την εξέλιξη της διακοπής των γυρισμάτων του δεύτερου γύρου του “reality” με τις ακολασίες και τα έκτροπα των νεαρών Βρετανών τουριστών στην περιοχή Κάβος στη Κέρκυρα. Το Channel 4 οδηγήθηκε στην απόφαση...


...να δώσει εντολή στην εταιρεία παραγωγής να σταματήσουν αμέσως τα γυρίσματα και να επιστρέψουν πάραυτα τα συνεργεία και η ομάδα των συντελεστών στην Αγγλία. Φαίνεται ότι υπήρξαν ισχυρές πιέσεις προς αυτήν την κατεύθυνση, αλλά καταλυτικό ρόλο έπαιξαν αποκαλυπτικά σε σημείο σοκ δημοσιεύματα μεγάλων βρετανικών εφημερίδων, διανθισμένα με φοβερές καταγγελίες για τον τρόπο και τις μεθοδεύσεις των παραγωγών και γενικά για το όλο “στήσιμο” που έκαναν.
Πάντως, με αφορμή το πρόσφατο θλιβερό περιστατικό στα Μάλια, η υπουργός Τουρισμού Ο. Κεφαλογιάννη επανέφερε το θέμα του reality και των παρομοίου τύπου “αφιερωμάτων” ορισμένων βρετανικών media στις βρετανικές διπλωματικές και προξενικές αρχές στην Ελλάδα, υπογραμμίζοντας ότι ουσιαστικά διαφημίζουν και προβαλλουν όλες αυτές τις συμπεριφορές.
Για να μην ξεχνάμε, το εν λόγω reality κτύπαγε “τρελές” τηλεθεάσεις...
Ούτως ή άλλως, φέτος υπήρξε και έντονη αντίδραση και σε τοπικό επίπεδο, αμέσως μόλις εμφανίστηκαν τα συνεργεία και άρχισαν τα γυρίσματα.

Αναλυτικό ρεπορτάζ από το corfupress, εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου