Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Δευτέρα 15 Ιουλίου 2013

"Ηλεκτροσόκ"...

Ούτε 200, ούτε 300 αλλά περίπου 500.000 ευρώ (!) είχε φθάσει η οφειλή στη ΔΕΗ, ακούμε, από τρία ξενοδοχεία μεγάλου ελληνικού ξενοδοχειακού ομίλου, σε κορυφαίο τουριστικό προορισμό. Και παρά τις συνεχείς ειδοποιήσεις και προειδοποιήσεις...




... “αγρόν ηγόραζαν” οι της ιδιοκτησίας, μέχρι που το μαχαίρι έφθασε στο κόκκαλο και η διακοπή της παροχής ρεύματος στο πρώτο ξενοδοχείο - όλα τα ξενοδοχεία, ειρήσθω εν παρόδω, γεμάτα από τώρα...- για να “βρεθούν” χρήματα και να μαζευτεί η κατάσταση.
Εντός των επομένων ημερών, αναμένονται και οι εξελίξεις για τα άλλα δύο.
Η σχετική περίπτωση επαναφέρει τον προβληματισμό, μεταξύ της ιδιαίτερα δυσάρεστης κατάστασης να διακόπτεται η παροχή ρεύματος σε ξενοδοχεία εν μέσω περιόδου και του ερωτήματος, μήπως αυτή η παραδοχή, χρησιμοποιείται από ορισμένους, λίγους, ως ένα στρεβλωμένο “άλλοθι” υπεκφυγής, εις βάρος φυσικά των πολλών άλλων που πασχίζουν να διαχειρίζονται τις υποχρεώσεις τους.  

Για να σας δώσουμε και ένα στοιχειάκι, το εν λόγω ξενοδοχείο είχε βρεθεί στην επικαιρότητα πρόσφατα λόγω δύο συμβάντων...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου