Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Παρασκευή 19 Ιουλίου 2013

Ακούσαμε: Για το success story

Εξαρτάται πώς το βλέπει κανείς. Υπάρχει ένα success story μόνο που δεν μπορεί να το κάνει κανείς κατανοητό στους ανθρώπους που έχουν χάσει τη δουλειά τους. Αν δείτε όμως την κατάσταση στον ελληνικό τουρισμό, αυτό είναι ένα success story για φέτος. Υπάρχουν περισσότεροι τουρίστες στην Ελλάδα φέτος από...

...ότι τον προηγούμενο χρόνο, αν δείτε τις ελληνικές εξαγωγές σε χώρες κυρίως εκτός της Ευρωπαϊκής Ένωσης, κι αυτό είναι ένα success story. 
Η Ελλάδα για πρώτη φορά δημιουργεί ξανά πρωτογενές πλεόνασμα. Όλα αυτά είναι κομμάτια ενός success story, μόνο, για να το πούμε άλλη μια φορά, καταλαβαίνω, ότι για τους ανθρώπους που πλήττονται από την κρίση και που δεν έχουν δουλειά, δεν μπορεί κανείς να πει ότι υπάρχει success story. Εδώ η ιστορία δεν έχει τελειώσει ακόμη”
Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, Υπουργός Οικονομιών Γερμανίας

Απαντώντας στην ερώτηση της Σίας Κοσιώνη “Εσείς λοιπόν λέτε ότι η μοναδική γιατρειά θα έρθει από αυτήν τη συνταγή. Γιατί τότε δεν υπάρχει κανένα success story στην Νότια Ευρώπη;”

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου