Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Πέμπτη 11 Ιουλίου 2013

Tui Travel: Προχωρεί η παραγγελία 60 Boeing 737 MAX

Σχεδόν με απόλυτη πλειοψηφία εγκρίθηκε από τους μετόχους του TUI Travel η απόφαση για προμήθεια τουλάχιστον 60 καινούριων αεροσκαφών Boeing 737 MAX, μία παραγγελία συνολικού ύψους 4 δισ. λιρών (περίπου 4,6 δισ. ευρώ). Τα νέα αεροσκάφη θα...


...αρχίσουν να παραλαμβάνονται από το 2018 και θα εντάσσονται σταδιακά στους στόλους των αεροπορικών εταιρείων, Thomson Airways, TUIfly, TUIfly Nordic, ArkeFly, Jetairfly και Corsair οι οποίες λειτουργούν υπό την “ομπρέλα” του ομίλου, εξυπηρετώντας πτήσεις προς προορισμούς κοντινών και μέσων αποστάσεων. 
Η επιλογή του συγκεκριμένου τύπου αεροσκάφους, σύμφωνα με τον διευθύνοντα σύμβουλο Peter Long, έγινε λόγω της προηγμένης τεχνολογίας του που είναι φιλικότερη προς το περιβάλλον, επιτυγχάνει μεγάλη εξοικονόμηση καυσίμου καθώς και μεγαλύτερη άνεση για τους επιβάτες του.
O όμιλος έχει και δικαίωμα προτίμησης για την προμήθεια άλλων 30 αεροσκαφών σε δεύτερη φάση.
Σημειώνουμε ότι περίπου το 80% των πελατών που διακινεί ο Tui Travel, ταξιδεύουν με αεροπλάνα τύπων που θα αντικατασταθούν σταδιακά από τα Β 737 MAX.

Θυμίζουμε ότι προ ημερών ξεκίνησαν και οι πτήσεις μακρινών αποστάσεων με τo πρώτο Β 787 Dreamliner από τα τέσσερα συνολικά που αποκτά η Thomson. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου