Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Παρασκευή 19 Ιουλίου 2013

Στις 30 Οκτωβρίου το δεύτερο Greek Medical & Health Tourism Workshop

Τις προσπάθειές τους για να εισέλθουν στη ρωσική αγορά εντατικοποιούν κορυφαίες κλινικές, εξειδικευμένα γραφεία εισερχόμενου τουρισμού και ξενοδοχεία της χώρας που διαθέτουν Wellness & Spa υπηρεσίες, στοχεύοντας στην αύξηση της πελατείας τους. Στις 30 Οκτωβρίου...

 
...διοργανώνεται η δεύτερη οργανωμένη προβολή της Ελλάδας ως προορισμού ιατρικού τουρισμού, στην εκδήλωση Greek Medical & Health Tourism Workshop που πραγματοποιείται σε κεντρικό πολυτελές ξενοδοχείο της Μόσχας και οργανώνεται από την εταιρεία Tourism Today σε συνεργασία με το Σύνδεσμο Tour Operators της Ρωσίας και την Ρωσική Ένωση Ασφαλιστικών Εταιρειών.
Στόχος του 2ου Greek Medical & Health Tourism Workshop είναι να κατατάξει την Ελλάδα ανάμεσα στους πιο επιθυμητούς προορισμούς των Ρώσων που ταξιδεύουν για ιατρικούς λόγους και να βοηθήσει στη διείσδυση των ελληνικών επιχειρήσεων υγείας και φιλοξενίας στη συγκεκριμένη αγορά.   
Οι επαφές που έγιναν κατά την πρώτη, ιδιαίτερα επιτυχημένη διοργάνωση του 1ου Greek Medical Tourism Workshop τον περασμένο Μάιο, στο οποίο συμμετείχαν 14 εταιρείες, έδειξαν ότι η Ελλάδα αποτελεί έναν άγνωστο προορισμό για ταξίδια υγείας για τους Ρώσους. Το ενδιαφέρον ήταν μεγάλο και όλα δείχνουν ότι η χώρα μας πληροί τις προϋποθέσεις για την έλευση αυτής της κατηγορίας τουριστών, προσφέροντας υψηλό επίπεδο υπηρεσιών αλλά και υποδομής στον τομέα υγείας και φιλοξενίας.
Το πολλά υποσχόμενο αυτό προϊόν του τουρισμού υγείας έχει τη δυνατότητα να κυριαρχήσει τα προσεχή έτη. Υπογραμμίζεται ότι το τμήμα της ρωσικής αγοράς που σχετίζεται με τον ιατρικό τουρισμό, απαριθμεί 300.000 περίπου τουρίστες, με μια ετήσια αύξηση της τάξης του 20%. 
Σύμφωνα με τις στατιστικές, επί του παρόντος, το 50% των Ρώσων που ταξιδεύουν εκτός της χώρας τους για ιατρικούς λόγους έχουν ως προορισμό το Ισραήλ. Στη Γερμανία, λόγω του αυξανόμενου ενδιαφέροντος για τις υπηρεσίες υγείας από τους Ρώσους ασθενείς, τα νοσοκομεία διαθέτουν πλέον ρωσόφωνο προσωπικό.  

Οι ιατρικές υπηρεσίες που γίνονται όλο και περισσότερο δημοφιλείς είναι η οδοντιατρική και πλαστική χειρουργική, όχι μόνο σε ευρωπαϊκά ιατρικά κέντρα, αλλά και σε κλινικές στην Ασία και τη Λατινική Αμερική.  Βάσει των σημερινών δεδομένων, οι θεραπείες και ειδικότητες που αναζητούν περισσότερο οι Ρώσοι ασθενείς στο εξωτερικό είναι: ογκολογία, καρδιολογία, διαβητολογικά, ορθοπεδική αποκατάσταση, γυναικολογία (κυρίως εξωσωματικές), νεφρολογικά προβλήματα, ανδρολογικά προβλήματα, θεραπείες για αναπνευστικά προβλήματα, κοσμετολογία, τουρισμός ευεξίας, ιαματικά   κ.α. 

1 σχόλιο:

  1. Δίαβασα στην τη σελίδα Γενικός Χειρουργός http://sambalis.gr/
    ότι οι Έλληνες γιατροί είναι απο τούς καλύτερους στην Ευρώπη

    ΑπάντησηΔιαγραφή