Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Τετάρτη 10 Ιουλίου 2013

Airtours Γερμανίας: εξαιρετική χρονιά, πάνω από 50% αύξηση σε Ελλάδα και Τουρκία

Από τις επιχειρηματικές “εκπλήξεις” της χρονιάς, φέτος ο Airtours, ο tour operator τουρισμού πολυτελείας του TUI Γερμανίας, που διανύει μία εξαιρετική περίοδο με πολύ ικανοποιητικές αυξήσεις στις πωλήσεις του. Αυτή τη στιγμή, ειδικά οι κρατήσεις για Ελλάδα και Τουρκία...


...καταγράφουν αύξηση άνω του 50% σε σύγκριση με πέρυσι, ενώ ακολουθούν τα ξενοδοχεία του Airtours σε Κανάρια και Κροατία, με 44% και 37% αντίστοιχα.
Συνολικά ο Airtours έχει αύξηση πωλήσεων άνω του 7% για τη θερινή περίοδο, ενώ ήδη τα πρώτα μηνύματα για τη χειμερινή περίοδο 2013-2014 είναι πολύ θετικά.
Ο tour operator δίνει ακόμα μεγαλύτερη έμφαση στα ηλεκτρονικά δίκτυα διανομής, με τις κρατήσεις που γίνονται ηλεκτρονικά να φθάνουν πλέον στο 10% του συνόλου των πωλήσεών του και να εμφανίζουν σταθερά αυξητική πορεία, κατά μέσο όρο του 10%-15% την τελευταία διετία.

Προχωρεί μάλιστα στη διάθεση μίας νέας εφαρμογής για iPad πλατφόρμες, μέσω της οποίας ο χρήστης θα μπορεί να κάνει απευθείας κρατήσεις για 350 προορισμούς, επιλέγοντας μεταξύ πακέτων αλλά και συνδυασμών επιλογών για μεμονωμένους ταξιδιώτες. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου