Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Τετάρτη 3 Ιουλίου 2013

Τουρκία: Με... λίστα αναμονής, οι κρουαζιέρες στα νησιά του Α. Αιγαίου

“Έκρηξη” ζήτησης στην Τουρκία για κρουαζιέρες και ταξίδια στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου φαίνεται ότι έχει προκαλέσει το πρόγραμμα επιτόπιας χορήγησης visa, καθώς σύμφωνα με σύμφωνα με τους Τούρκους επιχειρηματίες, μέχρι και λίστα αναμονής...


...υπάρχει πλέον για τα πλοιάρια που κάνουν τα σχετικά δρομολόγια.
Όπως διαβάζουμε σε σχετικό δημοσίευμα της Hurriyet, η χαλάρωση των περιορισμών στις θεωρήσεις σε συνδυασμό με τις εξαιρετικές τιμές στα ελληνικά νησιά, ιδίως σε προιοντα και υπηρεσίες όπως το φαγητό, τα αλκοολούχα ποτά κ.α. προκαλεί μεγάλο ρεύμα κίνησης από Τούρκους αλλά και από ξένους επισκέπτες, με αποτέλεσμα να τα πλοιάρια να αναχωρούν με πληρότητα 100%.
Σύμφωνα με στελέχη των τουριστικών γραφείων που οργανώνουν τις κρουαζιέρες μεταξύ τουρκικών ακτών και ελληνικών νησιών, είναι τόσο μεγάλη η ζήτηση που κάποιες μέρες υπάρχει λίστα αναμονής, ενώ φέτος νηολογήθηκαν και άλλα σκάφη.
Για την επόμενη περίοδο, αναμένεται ότι περισσότεροι από 50.000 επισκέπτες θα περάσουν στα ελληνικά νησιά που έχουν ενταχθεί στο πρόγραμμα και σχεδιάζεται η πραγματοποίηση κρουαζιερών και από άλλες περιοχές της Τουρκίας.
Μάλιστα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου