Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Τετάρτη 31 Ιουλίου 2013

"Γκέττο αλκοολτουρισμού", βλέπουν οι Βρετανοί...

Παίρνει έκταση στα βρετανικά και όχι μόνον media, η “πληροφορία” ότι οι ελληνικές αρχές εξετάζουν τη δημιουργία ελεγχόμενων ζωνών... “αλκοολτουρισμού”, εκτός των πυρήνων των τουριστικών προορισμών, προκειμένου να περιορίσουν τα έκτροπα...


...και τα φαινόμενα σοβαρών οχλήσεων από τους τουρίστες που επιδίδονται σε αυτές τις συμπεριφορές και μορφές “διασκέδασης”.
Κάποια μέσα το πήγαν εντελώς στα άκρα, μιλώντας για “γκέττο” που σχεδιάζουν οι ελληνικές αρχές για τους “ταραξίες” τουρίστες και σε δεύτερο τόνο, επικαλούνται τις δηλώσεις του Δημάρχου Χερσονήσου Δοξαστάκη και η “είδηση” στην όλη υπόθεση είναι ότι το θέμα αυτό καθώς και άλλες επιλογές θα εξεταστούν στη συνάντηση που θα γίνει τον Οκτώβριο στην Αθήνα, μεταξύ των Δημάρχων των περιοχών όπου υπάρχει το πρόβλημα - από Κρήτη, Ζάκυνθο, Κέρκυρα, Ρόδο και Κω - του υπουργείου Τουρισμού, του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης και πιθανότατα των βρετανικών προξενικών αρχών.

Μέχρι στιγμής, πάντως, η “ιδέα” αυτή παραμένει μία πρόταση μεταξύ άλλων. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου