Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Σάββατο 6 Ιουλίου 2013

P. Long προς Κανάρια: Ίσους όρους "παιχνιδιού" για όλους...

Κάτι μας θυμίζει: Έκκληση, με έντονες αποχρώσεις προειδοποίησης, προς τον τουριστικό κόσμο των Κανάριων Νησιών να αντιμετωπίζουν επί ίσοις όροις τις αεροπορικές εταιρείες  και όσους διακινούν τουρίστες στον προορισμό, απηύθυνε ο ισχυρός ανήρ του Tui Travel, Peter Long, κατά...


... τη διάρκεια μίας εκδήλωσης στην Τενερίφη.
Όπως είπε εμμέσως πλην σαφώς ο Long, οι χρηματοδοτήσεις και η παροχή οικονομιών κινήτρων των πτήσεων των αεροπορικών εταιρειών χαμηλού κόστους δημιουργούν συνθήκες άνισης μεταχείρισης.
Αργότερα, μία εκπρόσωπος του Tui Travel διευκρίνισε ότι ο Long δεν ζήτησε οικονομικά κίνητρα για τον όμιλο, ούτε και να σταματήσουν αυτά προς τις low cost εταιρείες, αλλά ζήτησε ίσους και ίδιους όρους παιχνιδιού για όλους.

Κατά τα λοιπά, αναφέρθηκε στα νέα σχέδιο του tour operator για τα Κανάρια, με την προσφορά νέων θεματικών κατηγοριών ξενοδοχείων και άλλα προιόντα που διαφοροποιούν τον Tui Travel από τον ανταγωνισμό. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου