Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Δευτέρα 22 Ιουλίου 2013

Τρέχει κάτι με την Minoan Air;

Αναφέραμε προ ημερών την εξέλιξη της διακοπής πτήσεων της Minoan Air από το αεροδρόμιο London της Οξφόρδης, από τις 4 Αυγούστου και έκτοτε υπήρξαν κάποιες σχετικές ανακοινώσεις εκατέρωθεν, από την εταιρεία και το αεροδρόμιο. Υπήρξε, όμως και ένα περιστατικό που κατέγραψε...


...ο τοπικός τύπος, όταν οχήματα του αεροδρομίου παρεμπόδισαν την αναχώρηση μίας εκ των πτήσεων της εταιρείας για το Δουβλίνο!
Σύμφωνα με τα σχετικά δημοσιεύματα, οι επιβάτες της πτήσης, μεταξύ των οποίων και ο αναπληρωτής Δήμαρχος της Οξφόρδης, αρχικά νόμιζαν ότι η πτήση ακυρώθηκε εξαιτίας κάποιου τεχνικού ζητήματος, αλλά στη συνέχεια πληροφορήθηκαν από υπαλλήλους της εταιρείας ότι ήταν ευθύνη του αεροδρομίου.
Ύστερα από πολλά ερωτήματα, το αεροδρόμιο έβγαλε μία ανακοίνωση που ανέφερε ότι υπήρξε μια “διαφωνία” σχετική με τη συμφωνία συνεργασίας μεταξύ των δύο πλευρών, η οποία οδήγησε στη μη πραγματοποίηση μίας πτήσης, αλλά στη συνέχεια διευθετήθηκε.
Περίεργη εξέλιξη, όπως και να το κάνουμε.
Στο μεταξύ, άρχισαν να μας έρχονται πληροφορίες που έχουν να κάνουν τόσο με το ιδιοκτησιακό καθεστώς των τεσσάρων αεροπλάνων της εταιρείας όσο και με επικείμενες αλλαγές στο σχήμα της διοίκησής της.

Τις διερευνούμε και θα επανέλθουμε...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου