Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Σάββατο 6 Ιουλίου 2013

Αναγκαστική προσγείωση Boeing 777 της Kenya Airways στον ΔΑΑ


Δύο έκτακτα περιστατικά “υποδέχθηκε” το αεροδρόμιο της Αθήνας μέσα σε διάστημα λίγων ημερών. Μετά την αναγκαστική προσγείωση μικρού ελικοφόρου αεροπλάνου πριν από μία εβδομάδα, χθες, ένα Boeing 777-200 ER, των Κενυατικών Αερογραμμών προσγειώθηκε εκτάκτως...


...στο “Ελ. Βενιζέλος”. Κατά τη διάρκεια της πτήσης από το Αμστερνταμ στο Ναϊρόμπι, το πιλοτήριο σήμανε ο συναγερμός πυρκαγιάς στους χώρους του φορτίου, με αποτέλεσμα, το πλήρωμα να ενεργοποιήσει το πυροσβεστικό σύστημα και να αλλάξει πορείς προς το κοντινότερο διεθνές αεροδρόμιο, που ήταν αυτό των Αθηνών.
Το αεροπλάνο προσγειώθηκε κανονικά, εκκενώθηκε από τους 301 επιβάτες του και ελέγχθηκε διεξοδικά, χωρίς να βρεθεί κάποιο ίχνος φωτιάς.
Βάσει των κανονισμών και του αποτελέσματος των ελέγχων στο αεροσκάφος και στα συστήματά του, κρίθηκε σκόπιμο να διανυκτερεύσουν οι επιβάτες και το πλήρωμα σε ξενοδοχείο της Αθήνας και να αναχωρήσουν σήμερα για τον προορισμό τους. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου