Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Τετάρτη 3 Ιουλίου 2013

Ραγδαίες οι εξελίξεις στην Αίγυπτο: Βρετανικοί tour operators ακυρώνουν πτήσεις και προγράμματα



Ως «σύνθημα» για κύμα ακυρώσεων πτήσεων και ταξιδιών και επαναπατρισμό Βρετανών που ήδη βρίσκονται στις «προβληματικές» περιοχές της Αιγύπτου λειτούργησε η ταξιδιωτική σύσταση του Foreign Office, που αναφέραμε νωρίτερα. Όλοι οι μεγάλοι tour operators αλλά και οι...



...specialists για Αίγυπτο προχωρούν στις ακυρώσεις των πτήσεών τους προς Κάιρο και Λούξορ και έχουν κινητοποιήσει και τα στελέχη τους που βρίσκονται εκεί προκειμένου να ενημερωθούν όλοι οι πελάτες τους και να οργανωθεί ο επαναπατρισμός τους.
Παράλληλα, ειδικά ο Thomson προχωρεί και σε τροποιήσεις των προγραμμάτων κρουαζιέρας που είναι προγραμματισμένα για το αμέσως επόμενο διάστημα αντικαθιστώντας την Αλεξάνδρεια και το Πορτ-Σάιντ με άλλους προορισμούς στην Ανατολική Μεσόγειο.
Για τις εξελίξεις θα ενημερωθούν και οι πελάτες των τουριστικών οργανισμών που βρίσκονται ή πρόκειται να ταξιδέψουν στα θέρετρα της Ερυθράς Θάλασσας, στα οποία δεν υπάρχει μέχρι στιγμής κανένα πρόβλημα.
Δεν έχει γίνει γνωστό ακόμα, τι ακριβώς επιλογές δίνονται στους πελάτες που είχαν αγοράσει πακέτα για τις περιοχές της Αιγύπτου που καλύπτει η ταξιδιωτική οδηγία και επρόκειτο να ταξιδέψουν εκεί το αμέσως επόμενο διάστημα, δηλαδή π.χ. αν προτείνονται εναλλακτικοί προορισμοί κ.λπ..
Είναι βέβαιο πάντως ότι ένας μεγάλος αριθμός ταξιδιωτών που είχαν κάνει τις κρατήσεις τους, τώρα βρίσκονται σε αναζήτηση άλλων προορισμών...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου