Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Πέμπτη 4 Ιουλίου 2013

Διαβάσαμε: Μεγάλη αύξηση αφίξεων τον Ιούνιο...

Με υψηλά ποσοστά αύξησης στις αεροπορικές αφίξεις στα περισσότερα αεροδρόμια της χώρας έκλεισε ο Ιούνιος, επιβεβαιώνοντας την ισχυρά ανοδική τάση που καταγράφεται τη φετινή περίοδο σε πολλούς - αλλά όχι και όλους - προορισμούς της χώρας. Η δυναμική των αφίξεων είναι εντονότερη σε...


...Κρήτη, Ρόδο, Κω, Ιόνια νησιά, Χαλκιδική, Μύκονο και Σαντορίνη και σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, φαίνεται ότι τουλάχιστον από πλευράς αφίξεων - τα έσοδα θα τα δούμε στην πορεία - όχι απλώς ξεπερνώνται τα επίπεδα του 2011, αλλά σε ορισμένες περιπτώσεις οι αφίξεις του Ιουνίου του 2012 φθάνουν τα επίπεδα του Αυγούστου του 2011. 
Πιο συγκεντρωτικά στοιχεία από τα κύρια αεροδρόμια και σε επίπεδο εξαμήνου θα είναι διαθέσιμα τις επόμενες μέρες, αλλά οι πρώτες πληροφορίες δίνουν μία πολύ ενθαρρυντική εικόνα.
Βασική κινητήριος δύναμη η Ρωσική αγορά, αλλά είναι εμφανής η ανάκαμψη και από παραδοσιακές αγορές όπως η Μ. Βρετανία, η Γερμανία, η Ιταλία κ.α..

Ένα πρώτο αναλυτικό και κατατοπιστικό ρεπορτάζ, εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου