Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Παρασκευή 26 Ιουλίου 2013

Ουκρανία: Ανησυχητικές πληροφορίες για tour operator...

Αλλού είχαμε αρχίσει να έχουμε στραμμένη την προσοχή μας, από αλλού μας “άναψαν φωτιές”, Παρασκευή βράδυ πάλι. Μόλις μας ενημέρωσαν ότι πριν από λίγες ώρες, υπήρξε μία αιφνίδια εξέλιξη με μεγάλο tour operator της Ουκρανίας, με μεγάλη δραστηριότητα και προς Ελλάδα...


...και άλλες αγορές των Βαλκανίων.
Σύμφωνα με πληροφορίες μας, έγινε κάποιου είδους έφοδος - πιθανότατα από την αντίστοιχη οικονομική αστυνομία και ελεγκτικούς μηχανισμούς - στα γραφεία του τουριστικού οργανισμού στο Κίεβο και σε άλλες πόλεις, όπου κατασχέθηκαν ή σφραγίστηκαν τα πάντα.
Μάλιστα προν από λίγη ώρα, στο site του tour operator, αναρτήθηκε μία ειδοποίηση ότι το on line σύστημα κρατήσεων δεν λειτουργεί “λόγω προγραμματισμένων εργασιών συντήρησης”.
Δεν έχουμε εισερχόμενα για πτώχευση ή παύση λειτουργίας ή κάτι σχετικό προς το παρόν, προσπαθούμε και εμείς να μάθουμε περισσότερα.
Ο tour operator, από τους μεγάλους της ουκρανικής αγοράς, διακινεί αξιοσημείωτο αριθμό τουριστών σε Ελλάδα και Κύπρο αλλά και σε άλλες αγορές των Βαλκανίων και της Ευρώπης.

Υποθέτουμε ότι θα βγει κάποια ανακοίνωση σύντομα για το τι συμβαίνει καθώς αυτήν τη στιγμή πρέπει να υπάρχουν μερικές χιλιάδες πελάτες του στους προορισμούς διακοπών τους.

1 σχόλιο:

  1. Αν είναι φορολογικός έλεγχος, ή θα τον κλείσουν τελείως ή θα τον αφήσουν να λειτουργήσει, αντε να φάει κάποια πρόστιμα κλπ. Βέβαια, αν του μπλοκάρουν λογαριασμούς και τέτοια, δεν θα μπορεί να πληρώνει τσάρτερ και συνεργάτες, για ένα διάστημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή