Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Σάββατο 13 Ιουλίου 2013

Της Ημέρας: "Στουρναριές"...

Από τον dimitris:  “Αυτό θα πει... φορολογική δικαιοσύνη και λογική! Το να πληρώνει ένας κάτοχος ενός δίλιτρου Skoda Yeti των 23.000 ευρώ τον ίδιο φόρο πολυτελείας με έναν κάτοχο ενός αντίστοιχου κυβισμού AUDI quattro των 48.000 ευρώ και ένας κάτοχος ενός KIA Sorrento των 28.000 ευρώ, τον ίδιο φόρο...


... πολυτελείας με τον κάτοχο ενός αντίστοιχου κυβισμού Cayenne των 105.000 Ευρώ ή ενός BMW X5 των 95.000 Ευρώ!
Μιλάμε για μεγάλους φορο-φωστήρες!

Και μου αρέσει που θεωρείτε τον Στουρνάρα και “άνθρωπο της αγοράς” και τεχνοκράτη! Φανταστείτε να μην ήταν κιόλας τι άλλες "στουρναριές" θα τρώγαμε. 

ΥΓ. Και φυσικά δέχομαι και ασπάζομαι προκαταβολικά σχόλια τύπου το "εδώ δεν έχει μείνει σύνταξη όρθια και οι άνεργοι έφθασαν 1,5 εκ., τα αυτοκίνητα μας μάραναν;" αλλά τώρα αυτό μου την έδωσε. Α, και το ότι θα δω τον Παπουτσή, εκπρόσωπο της Ελλάδας στην... Παγκόσμια Τράπεζα!

1 σχόλιο:

  1. Για το πρώτο, το να φορολογούν έτσι τον κυβισμό είναι στα ΙΧ είναι σαν να φορολογείς κάποιον που έχει πισίνα και κάποιον που έχει πλαστική λεκάνη, χωρίς να μετράς την ποσότητα νερού που καταναλώνουν.
    Για το δεύτερο, από tweet: «Το επόμενο λογικό βήμα είναι να πάει ο Κίμωνας ο Κουλούρης εκπρόσωπος της χώρας στον Παγκόσμιο Οργανισμό Εμπορίου»...

    ΑπάντησηΔιαγραφή