Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Παρασκευή 12 Ιουλίου 2013

Της Ημέρας: Μία τρύπα στο νερό τα περί "μαύρης τρύπας" στον ΕΟΤ...


Αγαπητό μου lobby,


Πιάνοντας την «πάσα» σου προ ημερών, ασχολήθηκα διεξοδικά με το θέμα και αφού έψησα για μέρες πολλές κάποιους που ήξερα ότι ξέρουν, επιβεβαιώνω και προχωρώ και ένα βήμα το υπονοούμενό σου. Η έκθεση των Ελεγκτών του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους...



...και ειδικότερα της Διεύθυνση Δημοσιονομικών Ελέγχων, έχει ολοκληρωθεί και παραδοθεί εδώ και αρκετό καιρό στον Οργανισμό και στο Υπουργείο.
Σύμφωνα με πληροφορίες μου, λοιπόν, βγαλμένες όπως είπα με το «τσιγκέλι», όπως λέει και ο λαός, στην Έκθεση διαπιστώνονται, μεταξύ άλλων, λίγο-πολύ αυτά που όλοι οι ασχολούμενοι με το θέμα γνωρίζαμε, ότι υπήρχαν κενά και αδυναμίες – σε ορισμένες περιπτώσεις, σοβαρές - στις λογιστικές και οικονομοτεχνικές διαδικασίες, αλλά καταγράφονται και βελτιώσεις σε πολλά από αυτά τα πεδία και διατυπώνονται και προτάσεις/ συστάσεις για περαιτέρω βελτιώσεις και προσαρμογή στα τελευταία δημοσιονομικά δεδομένα.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες μου, πουθενά – ΠΟΥΘΕΝΑ - δεν προκύπτει «μαύρη τρύπα», ούτε άλλη «τρύπα», στα ταμεία του Οργανισμού το συγκεκριμένο διάστημα. Όχι εκατομμυρίων, όχι εκατοντάδων χιλιάδων, αλλά ούτε ενός ευρώ.
Θα σου έλεγα ότι βρήκαν και... πλεόνασμα οι Ελεγκτές, αλλά επειδή δεν πρέπει να υπάρχει ούτε πλεόνασμα - ισοσκελισμένα όλα πρέπει να είναι - δεν σου το λέω.
Ψιλοβράζω, να σου πω την αλήθεια και είμαι στο όριο να αρχίζω να ξεσπαθώνω, αλλά σε αυτήν τη φάση, δεν με αφήνουν.
Με αγάπη (μάλλον δικαιωμένη)
angel


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου