Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Τρίτη 16 Ιουλίου 2013

Ρέθυμνο: "Άνοιγμα" στην Εμίλια Ρομάνα και σχεδιασμός για το 2014

Η προετοιμασία και ο σχεδιασμός των Ξενοδόχων του Ρεθύμνου για την επόμενη περίοδο, ξεκινά από... τη φετινή. Ο Σύλλογος Ξενοδόχων Ρεθύμνου προχώρησε στη ναύλωση πέντε πτήσεων από την Μπολόνια για τη μεταφορά πελατών που θα επισκεφθούν...

 
Πριν...
...την περιοχή του Ρεθύμνου τον Οκτώβριο και τις αρχές Νοεμβρίου, σε μία προσπάθεια να ενισχυθεί ο προορισμός στο κλείσιμο της περιόδου αλλά και να δημιουργηθεί μία πελατειακά βάση από τη συγκεκριμένη περιοχή της Ιταλίας και ειδικά το Καστενάζο, πόλη με την οποία έχει αδελφοποιηθεί η πόλη του Ρεθύμνου.
...Μετά
Η οποία πόλη του Ρεθύμνου, για όποιον την επισκέπτεται φέτος, σε αρκετά κομβικά σημεία της είναι μία... άλλη πόλη!
Με τις παρεμβάσεις που έγιναν τον τελευταίο χρόνο, με πρωτοβουλία του Δήμου, περιοχές όπως η παραλιακή ζώνη, έχουν αλλάξει ριζικά όψη, με θεαματική βελτίωση και της εικόνας αλλά και της λειτουργικότητας.
Το “μπάχαλο” που επικρατούσε στην παραλία του Ρεθύμνου, με το όλο σκηνικό των καταστημάτων και της παραλίας να θυμίζει... έργο του Πικάσο, είναι παρελθόν.

Παρεμβάσεις γίνονται σταδιακά και σε σημεία της Παλιάς Πόλης, όπου υπάρχουν ακόμα ορισμένα προβλήματα, ενώ εκτός πόλης, δρομολογούνται έργα υποδομών ενώ σύμφωνα με πληροφορίες μας, φαίνεται ότι αναβιώνει και το παλαιότερο σχέδιο για δημιουργία γηπέδου γκολφ, πιθανότατα σε έκταση στην περιοχή του Μαρουλά. 
Όπως μας εξηγεί ο πρόεδρος των Ξενοδόχων Μανώλης Τσακαλάκης, για το 2014, ο Σύλλογος Ξενοδόχων σχεδιάζει σειρά δράσεων προβολής και προώθησης του τουριστικού προιόντος της περιοχής στις μεγάλες αγορές ενδιαφέροντος, με ιδιαίτερη έμφαση στη γερμανική αγορά, στη ρωσική αγορά, στην Πολωνία, στις Σκανδιναβικές χώρες και σε άλλες χώρες της κεντρικής και βόρειας Ευρώπης. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου