Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Τετάρτη 24 Ιουλίου 2013

Minoan Air: Δεν συνεχίζει πτήσεις από Lugano, επικεντρώνεται στο εσωτερικό...


Λέγαμε τις προηγούμενες αναφορές μας για μία «κινητικότητα» ως προς την εταιρεία Minoan Air, η οποία ανακοίνωσε ότι διακόπτει τις πτήσεις της από το αεροδρόμιο London της Οξφόρδης και για διάφορες άλλες πληροφορίες που είχαμε αυτές τις μέρες. Κατ’ αρχάς, το ψάξαμε λίγο το θέμα λόγω και των εξελίξεων με...




...τον Β. Ρέστη αλλά και λόγω κάποιου προβλήματος που λέγεται ότι προέκυψε με τα αεροσκάφη της εταιρείας.
Τα νεότερα που έχουμε είναι ότι η εταιρεία, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν θα συνεχίσει τις πτήσεις που έχει ξεκινήσει από Lugano προς Ρώμη και Βιέννη, τουλάχιστον κατά τον Αύγουστο, επικαλούμενη πολύ αυξημένη ζήτηση στην εσωτερική αγορά, στην Ελλάδα.
Ούτως ή άλλως, οι αρχικές ανακοινώσεις της εταιρείας για το Lugano ήταν για πτήσεις μέχρι τις 31 Ιουλίου.
Η αλήθεια είναι ότι οι πτήσεις εσωτερικού που πραγματοποιεί, γίνονται με υψηλότατες πληρότητες και όντως, υπάρχει πλεονάζουσα ζήτηση που δεν μπορεί να την καλύψει σήμερα.
Το άλλο που μάθαμε είναι ότι από τις αρχές Αυγούστου, αναλαμβάνει καθήκοντα σε νευραλγικό πόστο στην εταιρεία, στέλεχος πολύ γνωστό στην αεροπορική κοινότητα της χώρας μας. Το οποίο και μέχρι πρότινος ήταν σε άλλη «μικρή» ελληνική ιδιωτική αεροπορική εταιρεία. 
Με το θέμα των αεροπλάνων, πάντως και σε συνέχεια και του περιστατικού στην Οξφόρδη, έχουμε ακόμα κάποια "κενά", αλλά οσονούπω τα καλύπτουμε... 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου