Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Τρίτη 30 Ιουλίου 2013

Ξεκινάει η συζήτηση στη Βουλή για το Νομοσχέδιο του Τουρισμού

Με τα αυτά και με τα άλλα, το νομοσχέδιο για τον Τουρισμό, το πρώτο ύστερα από αρκετά χρόνια μόνον για τον Τουρισμό, έφθασε σήμερα στο στάδιο της τελικής συζήτησης και ψήφισης στη Βουλή. Το Tourism Lobby είχε το “προνόμιο” και την τύχη, να δημοσιεύει πρώτο τις εξελίξεις σε όλες τις φάσεις του, πριν ακόμα βγει...


...σε δημόσια διαβούλευση, πριν κατατεθεί στην ΚΕΝΕ, στην κατάθεση των τροπολογιών, πριν φθάσει στην ολομέλεια και προσπαθήσαμε, σε όλες τις φάσεις αυτές, να δίνουμε την πραγματική εικόνα, να αναλύσουμε, να σχολιάζουμε και να επισημαίνουμε.
Η αλήθεια είναι ότι είναι ένα νομοσχέδιο που διήλθε αρκετών μεταβολών και βελτιώσεων - ακόμα και η τροπολογία για τις τουριστικές επαύλεις, όπως θα διαπιστωθεί κατά τη διάρκεια της συζήτησης στη Βουλή, έχει τροποποιηθεί σημαντικά, με βάση τις παρατηρήσεις των φορέων - και που φιλοδοξεί να συμπληρώσει υφιστάμενους αλλά και να ανοίξει νέους “δρόμους” στο τουριστικό μας γίγνεσθαι. 

Για να δώσουμε “χώρο” και στην πλευρά του Υπουργείου, παραθέτουμε αυτούσιο το σχετικό ενημερωτικό που μόλις κοινοποίησε εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου