Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Παρασκευή 19 Ιουλίου 2013

Στην Αθήνα το Black Sea Tourism Forum και Workshop

Στην Αθήνα θα διοργανωθεί, τον Οκτώβριο, το Black Sea Tourism Forum και Workshop ύστερα από κοινή πρωτοβουλία του Δήμου Αθηναίων και του Αναπτυξιακού Πρόγραμματος των Ηνωμένων Εθνών (UNDP). Η διοργάνωση προγραμματίζεται από την Εταιρεία Ανάπτυξης και Τουριστικής Προβολής του Δήμου Αθηναίων (ΕΑΤΑ), μέσω...


...του Athens Convention & Visitors Bureau (ACVB).
Πρόκειται για μία συνάντηση επαγγελματικού χαρακτήρα (b2b) που μεταξύ άλλων, στοχεύει στην αύξηση του τουριστικού ρεύματος απο τις χώρες και την ευρύτερη περιοχή της Μαύρης Θάλασσας (Ρωσία, Ουκρανία, Τουρκία κλπ) στην Αθήνα και στην Ελλάδα αλλά και στην ενίσχυση των ροών επισκεπτών ανάμεσα στις 12 χώρες που αποτελούν τη ζώνη δραστηριότητας του UNDP Black Sea Trade & Investment Program.
Το Black Sea Tourism Forum και Workshop πραγματοποιηθεί στις 10 και 11 Οκτωβρίου 2013 και θα συμμετέχουν επιλεγμένοι Tour Operators και εμπορικοί εκπρόσωποι από τις 12 αυτές χώρες καθώς και κορυφαίοι επιλεγμένοι αγοραστές της Ευρωπαϊκής τουριστικής αγοράς με στόχο την δημιουργία και την ανάπτυξη μιας πλατφόρμας συνεργασίας της τουριστικής αγοράς των εν λόγω περιοχών.
Ειδικότερα, στο Black Sea Tourism Forum και Workshop της Αθήνας, θα προσκληθούν:
  • Διακεκριμένοι Buyers από την Ευρώπη, κατά κύριο λόγο -αλλά όχι αποκλειστικά-από το Ηνωμένο Βασίλειο, τη  Γερμανία, την Ελβετία, την Ολλανδία και την Γαλλία.
  • Διακεκριμένοι Buyers από τις ΗΠΑ και τις αναδυόμενες αγορές
  • Διακεκριμένοι Buyers από την περιοχή της Μαύρης Θάλασσας και τη ζώνη δραστηριότητας του UNDP Black Sea Trade & Investment Program: Αλβανία, Αρμενία, Αζερμπαϊτζάν, Βουλγαρία, Γεωργία, Ελλάδα, Μολδαβία, Ρουμανία, Ρωσία, Σερβία, Τουρκία και Ουκρανία.

Με σκοπό την πληρέστερη αξιοποίηση των προοπτικών που ανοίγονται μέσω του Forum και αξιοποιώντας το “μοντέλο” του απόλυτα επιτυχημένου Travel Trade Athens Workshop (22 - 23 Απριλίου 2013), το ACVB έχει, ήδη, εξασφαλίσει την υποστήριξη των ακόλουθων διεθνών οργανισμών:
World Youth Student & Educational Travel Association WYSE
Adventure Travel Trade Association ATTA
Romanian Association of Travel Agencies TIES
The International EcoTourism Society TIES 
Association of Turkish Travel Agencies TÜRSAB 
Μέσω του προγράμματος περιηγήσεων και επισκέψεων στους πλέον ενδιαφέροντες χώρους και στις υποδομές της Αθήνας που ήδη διαμρφώνεται από το ACVB, οι επαγγελματίες επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά το υψηλό επίπεδο υπηρεσιών και υποδομών της πόλης και να σχηματίσουν προσωπική άποψη για το τουριστικό της προϊόν.

Το πρόγραμμα φιλοξενίας υποστηρίζουν το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδας (ΞΕΕ), η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ξενοδόχων (ΠΟΞ), ο Σύνδεσμος των εν Ελλάδι Τουριστικών & Ταξιδιωτικών Γραφείων (ΗΑΤΤΑ), η Γενική Πανελλαδική Ομοσπονδία Επιχειρήσεων Τουρισμού (ΓΕΠΟΕΤ) καθώς και η Αεροπορική Εταιρεία Aegean, ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών, η ERA Ltd, η Καμπύλη ΑΕΒΕ, η Congress Line, η Key Tours, όπως και το GTP και Travel Daily News ως Χορηγοί Επικοινωνίας ενώ σημειώνεται ότι το αμέσως επόμενο διάστημα θα ανακοινωθούν αναλυτικά όλοι οι μεγάλοι χορηγοί και υποστηρικτές του προγράμματος καθώς και όλες οι λεπτομέρειες συμμετοχής στη διοργάνωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου