Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Δευτέρα 15 Ιουλίου 2013

Ταξί: Προσαρμογή στα νέα δεδομένα (μίνι βαν) και έντυπα με τιμές για τους πελάτες



Με ειδικά έντυπα στα οποία θα αναγράφονται ενδεικτικές τιμές διαδρομών και άλλες χρήσιμες πληροφορίες θα εφοδιαστούν όλα τα Ταξί που εξυπηρετούν τουρίστες στις πύλες εισόδου και εξόδου της χώρας. Αυτό αποφασίστηκε...



...μεταξύ άλλων, σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο υπουργείο Τουρισμού, με πρωτοβουλία της Όλγας Κεφαλογιάννη και τη συμμετοχή του υφυπουργού Μεταφορών και Δικτύων Μιχάλη Παπαδόπουλου, του γενικού γραμματέα Τουρισμού Τάσου Λιάσκου, του προέδρου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας (ΠΟΕΙΑΤΑ) και του ΣΑΤΑ Θύμιου Λυμπερόπουλου και μελών της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αυτοκινητιστών.
Με τον τρόπο αυτό θα επιτευχθεί η πληρέστερη ενημέρωση των πελατών – ειδικά των ξένων - και επιδιώκεται και ο περαιτέρω περιορισμός των γνωστών... περιπτώσεων από διαφόρους επιτήδειους.
Αντικείμενο της σύσκεψης ήταν η διευθέτηση ζητημάτων, που αφορούν στο μεταφορικό και τουριστικό έργο των Ταξί, καθώς και θέματα που αφορούν στην εφαρμογή των προβλεπόμενων νομοθετικών ρυθμίσεων για τα μικρά τουριστικά λεωφορεία (μίνι βαν) και για την αποτελεσματικότερη συμβολή τους στην επιδιωκόμενη βελτίωση του επιπέδου των παρεχομένων υπηρεσιών προς τους τουρίστες.
Η υπουργός επισήμανε τον κρίσιμο ρόλο και τη συμμετοχή των Ταξί στην εικόνα της εγχώριας τουριστικής βιομηχανίας, τονίζοντας ότι από τον επαγγελματισμό των οδηγών  και την άρτια εξυπηρέτηση των τουριστών- πελατών, κρίνονται πολλά για την εικόνα που βγάζει προς τα έξω η χώρα μας στον τουρισμό. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου