Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Τρίτη 23 Ιουλίου 2013

Σαντορίνη: Κίνηση για προσφορές προς τους Έλληνες

Να προτείνουν και να διαθέτουν τα δωμάτια των επιχειρήσεών τους, σε ειδικές μειωμένες τιμές προς τους Έλληνες επισκέπτες, παροτρύνει τα μέλης της η Ένωση Ξενοδόχων Σαντορίνης, σε μια προσπάθεια να μπορέσουν όσο το δυνατόν...


...περισσότεροι Έλληνες να κάνουν τις διακοπές που επιθυμούν.
Όπως αναφέρει σε σχετικό σημείωμά της, το οποίο διαβάσαμε στο atlantisnet η Ένωση Ξενοδόχων Σαντορίνης “αναγνωρίζοντας τις σημερινές οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζει ενα μεγάλο μέρος της Ελληνικής κοινωνίας”, δηλώνει διατεθειμένη να συμβάλει από την πλευρά της ώστε οι Έλληνες επισκέπτες να έχουν την δυνατότητα να απολαύσουν την διαμονή τους στο νησί σε ειδικές για εκείνους τιμές, σε ό,τι αφορά και τις μεμονωμένες αλλά και τις ομαδικές κρατήσεις.

Παράλληλα, ενημερώνει τα μέλη της, ότι στην περίπτωση που το επιθυμούν, μπορούν να την ενημερώνουν για τα ποσοστά εκπτώσεων και πακέτων προσφορών που διαθέτουν για τους Έλληνες επισκέπτες τους προκειμένου να τα προβάλλει στο Facebook μέσω της εταιρίας Panadvert.com που έχει αναλάβει την προβολή των ξενοδοχείων των μελών της στο συγκεκριμένο μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου