Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Σάββατο 13 Ιουλίου 2013

Κρήτη: Τα νέα video (by Theo)!

Καλά νέα για όλους όσοι έχουμε μείνει με μία αίσθηση “θέλω κι’ άλλο!” από τα διαφημιστικά video για την Κρήτη, του Θεόδωρου Παπαδουλάκη και της Περιφέρειας Κρήτης. Mόλις έκαναν την εμφάνισή τους και τα άλλα “ταινιάκια”, τρία θεματικά και... 


...ένα λίγο μεγαλύτερης διάρκειας, το οποίο θα στοχεύει σε μία οπτική της Κρήτης που δεν έχει προβληθεί στον δέοντα βαθμό μέχρι τώρα. Και που έχει να κάνει με την αξιοποίηση του μοναδικού, παγκοσμίως, εύρους επιλογών που προσφέρει, ως τόπος παραγωγής κινηματογραφικών ταινιών και διαφημίσεων!
Ειδικοί σε αυτό δεν είμαστε, αλλά είμαστε βέβαιοι ότι όποιος ειδικός του film set και location το δει - φανταζόμαστε ότι θα αποσταλεί στοχευμένα εκεί που πρέπει - μάλλον θα τρίβει τα μάτια του...

Το “στοίχημα”, κατά την άποψή μας, για την Περιφέρεια και τους τοπικούς φορείς, είναι να διαμορφωθεί και ένα ολοκληρωμένο “πακέτο” κινήτρων και υπηρεσιών που θα προσφέρεται στους ενδιαφερόμενους παραγωγούς και που θα συνοδεύει, από πλευράς πρακτικής και διευκολύνσεων, το φυσικό και πολιτιστικό “σκηνικό”.
Για τις παραλίες...


Και για τις "αναμνήσεις"...

Και αυτό το κρατήσαμε τελευταίο γιατί μαζί με εκείνο με τα πορτοκάλια, είναι το αγαπημένο μας! Γεύσεις και αρώματα... 

Όλα τα video της καμπάνιας, μπορείτε να τα δείτε εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου