Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Πέμπτη 25 Ιουλίου 2013

Χιονοδρομικό Καλαβρύτων: Έκπτωση 50% σε ετήσιες κάρτες (όποιος προλάβει, όμως)...



Tο Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων για 4η συνεχή  χρονιά και μέσα στην καρδιά του καλοκαιριού, αναθερμαίνει το ενδιαφέρον των φίλων του, προσφέροντας την ετήσια κάρτα σκι με ειδική έκπτωση -50% για περιορισμένο αριθμό καρτών.



Η πώληση της Limited Edition ετήσιας κάρτας στην τιμή των €160 (αντί €320 αρχική τιμή), για την χιονοδρομική περίοδο 2013-2014, γίνεται αποκλειστικά on line στο http://www.kalavrita-ski.gr/etisia-karta .
Η προσφορά ισχύει για on-line αγορές που θα ολοκληρωθούν έως 30 Αυγούστου 2013 και μέχρι εξαντλήσεως του μεγίστου αριθμού της προσφοράς που είναι 350 κάρτες.
Θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας, βάσει ημερομηνίας και ώρας ολοκλήρωσης της ηλεκτρονικής διαδικασίας.
Προνόμια κατόχων ετήσιας κάρτας:

  • Απευθείας  πρόσβαση στους αναβατήρες, χωρίς αναμονή στην έκδοση εισιτηρίων 
  • Εκπτώσεις στο chalet του ΧΚΚ
  • Εκπτώσεις  στo SNOW BUS Kalavrita 
  • Εκπτώσεις σε ξενοδοχεία, εστιατόρια και άλλα καταστήματα στα Καλάβρυτα, μέσω του προγράμματός «All-Inclusive Σκι Καλάβρυτα».

Η προσφορά αυτή, έρχεται σαν ανταπόδοση του χιονοδρομικού Καλαβρύτων προς τους πιστούς του φίλους, εκείνους που με την προτίμησή τους τα τελευταία χρόνια το έχουν αναδείξει σε ένα από τους πιο αγαπημένους χειμερινούς προορισμούς της χώρας μας.
Το έχουμε ξαναπεί για το ΧΚΚ, το λέμε ακόμα μία. Μας αρέσει πολύ ο τρόπος που κινείται και ως προ τη δική το marketing αλλά και σε επίπεδο υποστήριξης του προορισμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου